BIG BERRY - nakup mobilne hišice Hosekra – 23.10. vabijo na dan odprtih vrat

Datum objave
Kategorija
Statistika
6819 ogledov

V kampu BIG BERRY v kraju Primostek ob reki Kolpi bodo tudi v sezoni 2022 omogočali postavitev privatne mobilne hišice Hosekra. V soboto, 23. oktobra, bodo ob 11. uri pripravili dan odprtih vrat, ko bodo vsem zainteresiranim kupcem in novim pavšalistom predstavili kamp in mobilne hišice. Prijavite se!

Kampiranje na nabrežju Kolpe

Kamp BIG BERRY je urejen tik ob sotočju Kolpe in Lahinje oz. je 3 km oddaljen od Metlike. Do letošnjega leta so delovali kot glamping resort, letos pa so uredili nove kamping parcele ter pripravili prostor za postavitev mobilnih hišic. Kamp je odprt čez celo leto.

Lokacija je zelo mirna in nudi uživanje na samem nabrežju Kolpe. Je odlično izhodišče za izlete po reki s kanujem ali na SUP deski, skorajda obvezno pa je tudi kolo, ker destinacija nudi kar nekaj lepih kolesarskih poti.

V kampu deluje tudi lokal, kjer nudijo zajtrke, pice, ob vikendih pa tudi jedi z žara. Za otroke je urejeno manjše igrišče, v reki je urejen ograjen podest, kar tudi najmlajšim omogoča varno kopanjem.

V sklopu kampa je urejen tudi wellness, ki ga gostje lahko najamejo in uživajo v savni ter privatnem jacuzziju.

Pavšalne parcele & nakup in postavitev privatne mobilne hišice Hosekra

V kampu BIG BERRY so uredili nove kamping parcele (100 m2) v zadnjem delu kampa, ki so primerne tudi za postavitev počitniške prikolice na pavšal - cena pavšala od 1.830 €

V osrednjem delu kampa BIG BERRY in samo 50 m od reke Kolpe, omogočajo postavitev privatne mobilne hišice EKO iz ponudbe podjetja Hosekra. Odločite se lahko za lastno uporabo mobilne hišice, lahko pa jo tudi v sodelovanju s kampom oddajate.

Gre za mobilne hišice površine 24 m2, ki ob dveh spalnicah nudijo še kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom in teraso. Okvirna cena mobilne hišice Hosekra je od 11.400 € + DDV (brez prevoza in montaže), cena pavšalnega najema parcele pa je 1.830 - 2.200 € (z DDV, doplačati je potrebno porabo elektrike, komunalne storitve, prijava in turistična taksa)..

Dan odprtih vrat BIG BERRY

V soboto, 23. oktobra, bodo ob 11. uri za vse zainteresirane kupce mobilne hišice pripravili predstavitev kampa, prednosti nakupa mobilne hišice in ogled že postavljenih hišic.

Dobili boste vse potrebne informacij tudi glede cene nakupa in dodatnih stroškov pavšala, poskrbeli pa bodo tudi za pogostitev.

Dogodek bo ob vsakem vremenu. Obvezna prijava na tel. št. +386 40 624 057 ali po mailu [email protected]

Datum objave
Kategorija
Statistika
6819 ogledov