BIG BERRY - nakup mobilne hišice Hosekra ob reki Kolpi

Datum objave
Kategorija
Statistika
3535 ogledov

Bi imeli svojo mobilno hišico ob reki Kolpi? Kamp BIG BERRY v Primostku ob reki Kolpi ima na voljo 10 parcel za postavitev nove mobilne hišice Hosekra.

Počitnice na nabrežju Kolpe

Kamp BIG BERRY je urejen tik ob sotočju Kolpe in Lahinje oz. je 3 km oddaljen od Metlike. Do letošnjega leta so delovali kot glamping resort, letos pa so uredili nove kamping parcele ter pripravili prostor za postavitev mobilnih hišic.

Lokacija je zelo mirna in nudi uživanje na samem nabrežju Kolpe. Je odlično izhodišče za izlete po reki s kanujem ali na SUP deski, skorajda obvezno pa je tudi kolo, ker destinacija nudi kar nekaj lepih kolesarskih poti.

V sklopu kampa je urejen tudi wellness, ki ga gostje lahko najamejo in uživajo v savni ter privatnem jacuzziju.

Nakup mobilne hišice Hosekra - BIG BERRY

Mobilne hišice Hosekra so površine 8 x 3 metre, ob hišici pa je dodana tudi nadkrita terasa z letno kuhinjo, vse skupaj pa je dvignjeno na podest višine 1,3 metra, tako da je varno pred poplavami.

Hišica je dovolj prostorna za 4 osebe in ima dve spalnici, kopalnico in dnevni prostor, kjer se lahko uredi dodatno ležišče za otroka.

V dnevnem prostoru je kuhinja, dodani so stoli, miza, klimatska naprava, za ogrevanje je dodan še IR panel.

Mobilno hiško lahko znotraj pavšala v kampu uporabljate sami ali pa jo oddajate.

Cena nakupa mobilne hišice z vso potrebno opremo in postavitvijo na podest je 33.301 € + DDV, dodatno pa se plača pavšal v kampu od 2.300 do 3.000 € + elektrika, odvoz smeti, taksa (cena pavšala je odvisna od lokacije hišice).

Več informacij o nakupu mobilne hišice v kampu BIG BERRY na tel. št.+386 40 624 057 ali po mailu info@bigberry.e.

Datum objave
Kategorija
Statistika
3535 ogledov