Nakup mobilne hišice Adria v kamp Oaza Lućica - Pakoštane

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kako do lastnega vikenda ob morju že do poletja 2023? Najhitreje z nakupom družinske mobilne hišice slovenskega proizvajalca Adria in postavitvijo v kampu Oaza Lućica pri Pakoštanih v severni Dalmaciji.

Nakup mobilne hišice Adria - Avtokampi.si

Kamp Oaza Lućica je urejen v večjem prodnatem zalivu in je od kraja Drage pri Pakoštanih oddaljen 2 km oz. od Biograda 13 km.

Lokacija kampa je med najboljšimi, saj so parcele urejene na skrajno levem delu zaliva, tako da ima pogled tudi na odprto morje.

Plaža pred kampom je prodnata, lokacija mobilnih hišic pa je 150 m od morja (puščice na fotografiji).

Podjetje Alpe Jadran je zastopnik za mobilne hišice Adria na Hrvaškem, v prejšnjih letih pa so že postavljali mobilne hišice v kampih v Biogradu, Selcah in na Pelješcu.

Nakup mobilne hišice Adria - Avtokampi.si

Nakup nove mobilne hišice Adria za 4+2 osebi

V kampu Oaza Lućica sta za nakup predvidena dva modela mobilnih hišic, prostora pa je skupno za 16 privatnih mobilnih hišic:

- Adria MLine MLINE 854B22 dimenzije 8,5 x 4,0 m

- Adria MLINE 754B22 dimenzije 7,5 x 4 m.

Obe mobilnih hišici sta za 4 +2 osebi in imata po dve spalnici, dve kopalnici ter dnevni prostor s kuhinjo. Vsaka mobilna hišica bo dodatno imela še leseno teraso, opcija je tudi privaten jacuzzi na terasi.

Postavitev in uporaba mobilnih hišic je možna že v sezoni 2023.

Kamp omogoča privatno uporabo in tudi oddajanje. Dostop do mobilnih hišic je za lastnike omogočeno čez celo leto, za oddajanje pa od začetka aprila do konca oktobra (ko je odprt kamp).

Več informacij o cenah in pogojih nakupa in postavitve mobilne hišice Adria boste dobili pri predstavniku podjetja Alpe Jadran – kontakt:

Tel. SLO: +386 51 655 311

Tel HR: + 385 95 3828 857

info@alpe-jadran.net