Mobilne hiše Adria Dom primerne tudi za celoletni turizem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Črnomaljsko podjetje Adria Dom je v zadnjih mesecih na številnih sejmih po tujini predstavilo najnovejše mobilne hiše, za katere so prejeli tudi odmevne nagrade. Ker so pred nekaj leti vstopili tudi na tržišča severne Evrope, je vse večje povpraševanje po hišicah, ki so primerne tudi za hladnejše dni.

Podjetje Adria Dom, ki je v letu 2023 praznovalo 20 letnico delovanja in izdelavo 20.000 mobilne hišice, je novo turistično sezono pričelo s predstavitvijo mobilnih hišic na sejmu SUN fair v italijanskem Riminiju in sejmu Recreatie Vakbeurs na nizozemskem Hardenbergu ter udeležbo na hrvaškem kamping kongresu v Vodicah, kjer se zberejo vsi najbolj vidni predstavniki hrvaških kampov.

Letos so pri Adria Dom prejeli že drugo oblikovalsko nagrado Red Dot za mobilno hišico Aurora Twin model 908 F31T, njihova majhna hiša – Adria Tiny home pa je prejela nagrado Big See za produktni dizajn.

V sklopu dogodkov so predstavili novo serijo mobilnih hiš XLine, ki je bila razvita s poudarkom na izboljšanju bivalnih izkušenj gostov in novih smernicah oblikovanja.

​Nagrajena mobilna hiša Aurora Twin

Mobilne hiše Adria pomenijo najvišjo kakovost, dizajn in inovacije. Soustvarjajo nove trende v industriji, ki jim sledijo številni drugi izdelovalci mobilnih hišic. Pri izdelavi je posebna pozornost namenjena izbiri materialov, trajnostnim izboljšavam in detajlom v notranjosti hišic.

Njihove mobilne hiše najdemo v več kot 30 državah po svetu in 400 kampih npr. v naši bližini so to kamp Adria Ankaran, Bela krajina - Podzemelj, Velenje, Aminess Maravea - Novigrad, Lanterna – Poreč, Polidor – Funtana, Bi Village – Fažana, Park Soline - Biograd, Kozarica – Pakoštane, Jezera - Lovišća ...

Za sezono 2024 imajo nekaj večjih projektov in nove mobilne hišice Adria bomo lahko videli v kampu Menina v Savinjski dolini, povsem nov projekt je kamp Aminess Avalona na otoku Pag, ki se odpira že spomladi, dodatne mobilne hišice bodo postavili v kampu Terra Park pri Novalji in v kampu Zaton Holiday Resort pri Zadru.

Podaljšajte sezono z novo serijo mobilnih hišic MLine

Mobilne hišice serije MLine sodijo med najbolj prodajane v zadnjih letih. Ta serija izstopa s številnimi tlorisi ter ekskluzivnimi zunanjimi in notranjimi rešitvami.

V novi sezoni bo serija MLine predstavljena z dvema novima notranjima zasnovama: Stockholm in Oslo. Obstoječa dizajna notranjosti: Milano in Rimini sta bila minimalno spremenjena in prinašata še več barvnih kombinacij.

Največja novost je nov paket opreme Winter, ki je nastal glede na potrebe kupcev, ki želijo podaljšati sezono še v čas izven glavne poletne turistične sezone in imajo zato visoke zahteve glede izolacije, ogrevanja in neprekinjene oskrbe s toplo vodo.

Zimski paket je zasnovan tako, da bo bivanje v mobilnih hišicah prijetno tudi v hladnejših obdobjih. Nastal je na osnovi izkušenj, ki so jih pri Adria Dom dobili na zahtevnih trgih severnih držav.

Vključuje stene s patentirano Adria Dom tehnologijo AST (Adria Sandwich Technology) z odličnimi izolacijskimi lastnostmi, možnostjo vgradnje talnega ogrevanja, električnih radiatorjev v vseh prostorih in kopalnicah, boljšo izolacijo strehe, električno ogrevanim vodovodnim sistemom, ki poskrbi za neprekinjeno oskrbo s toplo vodo.

Več informacij in pregled vseh mobilnih hišic Adria > adria-home.com