Najem mobilnih hišic Adria ob morju, rekah in v termah

Datum objave
Kategorija
Statistika

Adria Holidays je hišna agencija slovenskega proizvajalca mobilnih hišic Adria, ki omogoča, da rezervirate počitnice v kampih z njihovimi mobilnimi hišicami v Sloveniji, na Hrvaškem, v Italiji in tudi na Nizozemskem.

Najem mobilne hišice je letos ena od najboljših oblik dopusta, saj gre za samostojne enote znotraj kampa, ki gostom nudijo veliko zasebnosti. Vse mobilne hiške so opremljene z lastno kuhinjo in kopalnico oz. večje hišice imajo celo dve kopalnici, tako da gostom ni potrebno uporabljati skupnih sanitarij v kampu.

Pri Adria Holidays omogočajo najem mobilnih hišic Adria, ki se razlikujejo predvsem po velikosti, opremljenosti in številu spalnic.

AKCIJA - 30% popust na najem mobilnih hišic v majhnem kampu Milo Moje na jugu Makarske riviere - cena najema hišice že od 84 €

Najpogostejše so mobilne hiške za 4 + 2 osebi, ki so opremljene z dvema spalnicama – ena z zakonsko posteljo in druga z dvema ločenima posteljama, v dnevnem prostoru pa je običajno še sedežna garnitura z možnostjo ureditve dodatnih ležišč. Za večje družine so na voljo tudi hišice s tremi spalnicami, za pare pa manjše hišice, ki imajo samo eno spalnico.

Prvič na dopust v mobilno hišico - koristni nasveti >>

Najem mobilne hišice v Sloveniji

Pri Adria Holidays nudijo pet raznolikih lokacij najema mobilnih hišic po Sloveniji.

Letošnja novost je povsem nov kamp River Camping Bled, ki bo odprt sredi junija in bo omogočil najem najnovejših modelov mobilnih hišk Adria. Na voljo bodo v alpskem stilu urejene hiške za 4 + 2 osebi opremljene z dvema spalnicama, vrhunec ponudbe pa bo mobilna hišica Alpski biser, ki navduši s prostornostjo in velikimi steklenimi površinami.

V mobilnih hiškah v termah lahko čez celo leto uživate v Termah Čatež, kjer je urejeno novo naselje mobilnih hišic za do 6 oseb. Hišice so postavljene v neposredni bližini zunanje in notranje termalne riviere s številni bazeni in tobogani.

Ob reki Kolpi mobilne hišice nudijo v kampu Bela krajina – Podzemelj, kjer so ob manjših hiškah za 2 – 4 osebe na voljo tudi večje hišice s tremi spalnicami za 6 oseb.

Ob slovenski obali najem mobilnih hišic omogoča kamp Adria v Ankaranu, kjer imajo na voljo tudi večje hiške s tremi spalnicami.

V Fiesi je v sklopu Barbara Piran Beach Hotel & Spa je skorajda na sami plaži postavljenih nekaj manjših hišic z eno spalnico za romantično uživanje v dvoje. Prekrasen pogled na morje z zunanje terase opremljene s posteljami – cabanami, na voljo pa tudi wellness s savnami.

Najem mobilne hišice na Hrvaškem

Adria Holidays ima svoje partnerje ob celotni hrvaški obali, tako da lahko na 25ih lokacijah lahko najamete mobilne hišice Adria.

Dalmacija - med najbolj priljubljenimi kampi s hišicami so kamp Kozarica v Pakoštanih, ki navduši z odlično senco, kamp Straško na otoku Pag, kjer otroci lahko uživajo v odlični animaciji, kamp Zaton pri Zadru, ki sodi med najboljše kampe z dodatno bazensko ponudbo in kamp Park Soline iz Biograda.

Kvarner -  gostje pogosto odločajo za najem mobilne hiške na otoku Krk, kjer lahko uživate v kampih Ježevac v mestu Krk, kampu Omišalj na začetku otoka ali kampu Škrila v Stari Baški.

Otok Rab navduši s peščenimi plažami in mobilne hiške Adria so na voljo v kampih San Marino in Padova, na Lošinju pa v kampu Lopari v Nerezinah.

Istra - najem mobilne hišice v istrskih kampih še bolj zanimiv zaradi bližine in na voljo so hiške v kampih od Poreča do Rovinja. Največji je kamp Lanterna, kjer imajo dva različna tipa mobilnih hišic Adria opremljenih z dvema spalnicama.

V manjšem kampu Polidor v Funtani, ki je odprt čez celo leto, lahko uživate v mobilnih hišic z jacuzzijem na terasi, podobno tudi v kampu Valkanela v Vrsarju, kjer pa imajo tudi hišice ob bazenih in hišice s tremi spalnicami.

Romantičen Rovinj nudi tri lokacije z mobilnimi hiškami Adria in sicer večja kampa Polari in Veštar ter manjši kamp Ulika Rovinj, ki je s ponudbo mobilnih hišic za pare namenjen bolj odraslim.

Najem mobilne hišice v Italiji

V pokrajini Furlanija - Julijska krajina, ki je najbližja Sloveniji, lahko uživate v mobilnih hišicah v kraju Lignano, ki je znan po dolgih peščenih plažah.

V marini so postavili mobilne hišice kar v morju. Gre za Floating Resort Lignano, kjer lahko uživate v modernih hišicah s plavajočo teraso.

V bližnjem kampu Sabbiadoro Lignano lahko uživate ob bazenih ali lepo urejeni peščeni plaži.

Počitnice v mobilni hišici na Nizozemskem

Prve mobilne hišice Adria so letos postavili tudi v nizozemskem kampu Panorama Camping Gulperberg, ki leži v regiji Limburg in je od večjega mesta Maastricht oddaljen le 20 km. Odlična lokacija s prekrasnim razgledom, namenjena vsem ljubiteljem kolesarskih izletov po številnih urejenih poteh po južni Nizozemski.

V ponudbi imajo dva tipa družinskih mobilnih hišic z dvema spalnicama. V kampu imajo tudi zunanji bazen.