Najem mobilne hišice v Sloveniji za krompirjeve počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
4737 ogledov

Bližajo se krompirjeve počitnice, ki bodo letos zaradi ponedeljkovega praznika, 1. novembra, dolge kar 10 dni. Izkoristite jih lahko za družinske počitnice v katerem od kampov, ki nudijo tudi najem mobilnih hišic.

Najem mobilne hišice - krompirjeve počitnice

Veliko kampov po Sloveniji bo konec oktobra že zaprtih, kljub temu pa smo poiskali nekaj možnosti najema mobilnih hišic za jesenske počitnice.

Mobilne hišice so zanimive, ker nudijo udobno bivanje za celotno družino, opremljene so z lastno kopalnico in kuhinjo, imajo pa tudi dve ali tri spalnice. Hišice imajo tudi klimo, ki v hladnejših dneh omogoča ogrevanje prostora.

Letos so počitnice v mobilnih hišicah še bolj priljubljene, saj najem lahko plačate kar s turističnimi boni.

Najem mobilnih hišic po Sloveniji

Kamp Adria, Ankaran

Kamp Adria je edini kamp ob slovenski obali, ki nudi najem mobilnih hišic za 4, 5 in 6 oseb. Letos so nove mobilne hišice Adria v neposredni bližini morja.

Gostom omogoča kopanje v notranjem bazenu in wellness. Lokacija je za zanimiva za kolesarjenje po Obali, saj do Kopra in Izole vodi urejena kolesarska pot.

Za najem mobilne hišice za vsaj 3 noči so cene brez 20% doplačila, so pa *nižje cene do 25.10., potem pa so od 25.10. do 31.10. cene višje:

- mobilna hišic za 4 osebe, cena najema 68 / 110 €*

- mobilna hišic za 5 oseb 85 / 129 €*

- mobilna hišica Premium (3 spalnice, bližina morja) prva vrsta 150 / 195 €*, druga vrsta 140 / 190 €*

Več informacij > kamp Adria - Ankaran

Kamp Menina - Rečica ob Savinji

Kamp Menina v Savinjski dolini omogoča najem mobilnih hišic, bungalovov in lesenih hišic. Odlična lokacija za družine, ker omogoča počitniško animacijo, adrenalinski park, zip-line, plezanje, vožnje z nožnimi gokart vozili, prešali bodo jabolka ipd. Več programu za krompirjeve počitnice >>

V času krompirjevih počitnic so v kampu Menina cene mobilnih hišk in lesenih eco hišic za 4 do 6 oseb od 70 do 80 € (odvisno od velikosti hišice), bungalov za 4 osebe stane 50 €, glamping lesenih hiš z jacuzzijem pa 170 €. Več - kamp Menina >>

Terme Olimia - kamp Natura

V sklopu kampa Natura – Terme Olimia imajo od lani tudi nove mobilne hišice Adria za 4 osebe. Vse hišice dve spalnici, kopalnico, kuhinjo in veliko teraso. Omogočeno je tudi dodatno ogrevanje.

Cena najema mobilnih hišic v terminu krompirjevih počitnic je 395 €, cena pa vključuje zajtrk postrežen v hišici in kopanje v bazenih Wellness Termalija Relax. Za bazene Termalija Family Fun ali Orhidelija je potrebno doplačilo.

Več informacij o mobilnih hišicah - Terme Olimia >>

Terme Čatež

V kampu Terme Čatež imajo v zadnjih letih odlično ponudbo najema mobilnih hišic Adria, ki so opremljene tudi z dodatnim ogrevanjem. Mobilne hišice za 4+2 osebi so zelo prostorne (34m2) in opremljene z dvema spalnicama in dvema kopalnicama. Lokacija je v bližini bazenov in za krompirjeve počitnice se lahko kopate v notranjih bazenih

Cena najema mobilne hišice Terme Čatež so odvisne od terminov – med krompirjevimi počitnicami so cene od 184 – 284 € na noč, cena vključuje tudi kopalne karte. Več informacij o najemu mobilnih hišic v Terme Čatež >>

Terme Ptuj

V kampu Terme Ptuj omogočajo najem mobilnih hišic za 4+2 osebi, ki so bile postavljene v zadnjih dveh letih. Hišice so moderno opremljene z 2 spalnicama, kopalnico in kuhinjo, vse hišice imajo za dodatno ogrevanje tudi električne radiatorje.

Cena najema mobilne hišice Terme Ptuj vključuje tudi 2 x vstop v notranje bazene in savne v Termalnem parku. Na voljo je tudi najem koles, saj je v okolici Ptuja veliko urejenih kolesarskih poti, ob kampu so tudi teniška igrišča.

V terminu krompirjevih počitnic je cena najema mobilne hišice 100 € na dan. Več informacij - mobilne hišice Terme Ptuj >>

Kamp Big Berry - Primostek

V sklopu kampa Big Berry je tik ob reki Kolpi postavljenih več mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb. Določene hišice so opremljene tudi z jacuzzijem.

Gostom je ob doplačilu na voljo tudi wellness s savno in jacuzzijem, ki ga lahko rezervirajo za privatno uporabo.

Vse mobilne hišice Big Berry so klimatizirane, opremljene s kuhinjo, kopalnico, spalnim delom in teraso. V določenih mobilnih hišicah so dovoljeni tudi psi.

Preverili smo cene v spletnem rezervacijskem sistemu kampa in za mobilne hišice za 4 - 6 oseb so za krompirjeve počitnice cene od 77 do 117 €. Več o mobilnih hišicah Big Berry >>

Bioterme - Mala Nedelja

V sklopu glamping naselja Sončna dolina Bioterme so gostom na voljo mobilne hišice in glamping šotori za 2, 4 ali 6 oseb, ki omogočajo tudi ogrevanje. Gostom je na voljo kopanje v termalnih bazenih, nekaj namestitev pa ima tudi lastno leseno kad z vročo vodo.

Cena najema mobilne hišice in glamping šotora za krompirjeve počitnice je 59 € na osebo za nočitev z zajtrkom ali 69 € za polpenzion (min 2 nočitvi). Dodatni popusti za otroke. Več informacij  - najem mobilne hišice Bioterme >>

Kamp Lijak – Ozeljan, Vipavska dolina

V kampu Lijak imajo na voljo tri mobilne hišice za 4+2 osebi. Lokacija nudi obilico kolesarski in pohodniških poti, obisk Osmic in lokalnih vinskih kleti. V kampu je tudi odlična restavracija Termika.

Cena najema mobilne hišice so od 66 € za 2 osebi, do 88 € za 4 osebe oz. 108 € za 4+2 osebi. Več o mobilnih hišicah v kampu Lijak >>

Kamp Saksida – Zalošče, Vipavska dolina

Lahko bi rekli kar gurmansko - vinski kamp Saksida gostom nudi pest mobilnih hišic – dve manjši za 2+2 osebi, tri za 4+1 osebo in eno večjo za 4+2 osebi.

Lokacija je v simpatični vasici Zalošče, 13 km od Ajdovščine. Kamp je obdan z vinogradi. Omogočajo pokušine vrhunskega domačega vina, pripravijo pa tudi večhodne večerje.

Cena najema mobilnih hišic je med tednom glede na velikost hišice od 83 do 115 €, med vikend pa od 93 do 130 €. V primeru bivanja za manj kot 3 noči je doplačilo 15%. Več o mobilnih hišicah v kampu Saksida >>

Naturasort – Maribor

V bližini Maribora – Dolnja Počehova je urejen Naturasort, ki omogoča tudi najem mobilnih hišic za 2 +2 osebi in za 4 +2 osebi.

Na voljo je pet hišic, lokacija pa je zanimiva za aktivne počitnice, saj imajo številna urejena igrišča (košarka, nogomet, tenis, namizni tenis, squash), omogočajo tudi športni ribolov, najem koles, v bližini je tudi vinska klet Doppler. Ob doplačilu nudijo tudi zajtrke.

Cene najema mobilnih hišic Naturasort:

- Najem mobilne hišice za dve osebi že od 84 €

- Najem mobilne hišice za 4 osebe že od 136 €

Več o mobilnih hišicah Naturasort >>

Glamping Malerič - Dragatuš

V sklopu turizma Malerič omogočajo najem štirih mobilnih hišic za 4+2 osebi Hišice so površine 40 m², imajo pa tudi zunanjo teraso površine 18 m². Posamezna hiška vključuje dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico, spalnico ter otroško sobo. V glamping hišicah lahko brez doplačila biva tudi pes.

Okolica glamping Malerič omogoča kolesarske izlete, ogledate si lahko prenovljen grad Kostel, bolj pogumni pa se lahko odpravite na rafting po Kolpi. V bližini je tudi Krajinski parka Lahinja.

V času krompirjevih počitnic nudijo 20% popust na najem mobilnih hišic, tako da je cena najema za 4 osebe 104 €, za 5 oseb 114 € in za 6 oseb 124 €.

Več o najemu mobilnih hišic Malerič >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
4737 ogledov