Najem mobilne hišice ob Kolpi in v Dalmaciji

Datum objave
Kategorija
Statistika

Mobilne hišice so postale zelo priljubljena oblika počitniške nastanitve in vse več je tudi privatne ponudbe hišic, ki so postavljene v kampih. V podjetju Gozdarstvo Ris so se odločili, da za svoje zaposlene in tudi zunanje goste omogočijo najem mobilnih hišic v kampu Big Berry ob reki Kolpi in v kampu v dalmatinskem kraju Sv. Petar na Moru v bližini Biograda.

Mobilna hišica za 6 oseb z jacuzzijem v kampu Big Berry – Primostek, Bela krajina

Gre za lepo urejen manjši kamp v kraju Primostek, tik ob sotočju Kolpe in Lahinje. Zelo mirna lokacija, kjer je gostom na voljo tudi lokal, nekaj otroških igral, skupen prostor z žarom in možnost najema kanujev ter SUP desk.

Omogočajo najem ene mobilne hišice, ki je postavljena 50 m od obale Kolpe. Mobilna hišica je klimatizirana in dodatno opremljena z masažno kadjo – jacuzzijem na terasi.

V hišici je dnevni prostor s sedežno garnituro in televizijo, popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnica s tušem, spalnica z zakonsko posteljo, druga spalnica pa ima dva pograda. Gostom je brezplačno na voljo SUP deska, posteljnina, brisače, klima, mikrovalovna pečica, grelnik vode in sušilec za lase.

Cena najema mobilne hišice v kampu Big Berry:

> v nizki sezoni 1.3. – 19.6. & 1.9. – 31.10. je cena najema hišice 140 €

> v glavni sezoni 20.6. do 31.8. je cena najema hišice 180 €

Mobilna hišica za 5+2 osebi v kampu v kraju Sv. Petar pri Biogradu

V majhnem kampu ob morju v kraju Sv. Petar, ki je od Biograda oddaljen 10 km, sta na voljo dve novi mobilnih hišici slovenskega proizvajalca Kvadra. Gre za moderni mobilni hišici površine 34 m2 + 32 m2 nadkrite terase. Obe hišici sta postavljeni 100 m od morja.

Hišici imata nadstandardno opremo - kuhinjo (ob štedilniku in hladilniku tudi pomivalni stroj ter pečica), dnevni prostor z raztegljivim kavčem, spalnico z zakonsko posteljo in drugo spalnico s pogradom, kjer je spodnje ležišče širše in tako namenjeno dvema osebama ter kopalnico s tušem, dodan pa je tudi pralni stroj.

Gostom je na voljo brezplačen wifi, TV, klimatska naprava, žar, sedežna garnitura na terasi. V ceni najema hišice so tudi posteljnina, brisače in končno čiščenje.

Cena najema mobilne hišice:

> 100 € v terminih 1.6. - 15.6. & 15.9. - 30.9.

> 150 € v terminih 15.6. - 15.7. & 1.9. - 15.9.

> 180 € v terminu 15.7. - 31.8.

Za rezervacije najema mobilnih hišic in vse dodatne informacije:

> mail: mobile@gozdarstvo-ris.si

> tel. št.: 041 278 930