Najem mobilne hišice v kampu ob reki Kolpi v Beli krajini

Datum objave
Kategorija
Statistika

Reka Kolpa je v poletnih mesecih prijetna lokacija, saj otroci uživajo v vodi, sama Bela krajina pa nudi veliko možnosti izletov in kolesarjenja. V kampu Big Berry je omogočan najem modernih mobilnih hišic Hosekra.

Mobilna hišica za 6 oseb z jacuzzijem v kampu Big Berry – Primostek, Bela krajina

Gre za lepo urejen manjši kamp v kraju Primostek, tik ob sotočju Kolpe in Lahinje. Zelo mirna lokacija, kjer je gostom na voljo tudi lokal, nekaj otroških igral, skupen prostor z žarom in možnost najema kanujev ter SUP desk.

Omogočajo najem mobilne hišice, ki je postavljena 50 m od obale Kolpe. Mobilna hišica je klimatizirana in dodatno opremljena z masažno kadjo – jacuzzijem na terasi. V sklopu kampa je tudi wellness, kjer nudijo masaže.

V hišici je dnevni prostor s sedežno garnituro in televizijo, popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnica s tušem, spalnica z zakonsko posteljo, druga spalnica pa ima dva pograda. Gostom je brezplačno na voljo wifi, SUP deska, posteljnina, brisače, klima, mikrovalovna pečica, grelnik vode in sušilec za lase.

Lokacija je zanimiva za izlete po sami reki Kolpi - lahko s SUP desko ali kanujem, s kolesom se lahko odpeljete po lokalni cesti do Podzemlja in Krasinca, na ogled Metlike ali pa do izvira reke Krupe.

Cena najema mobilne hišice za 6 oseb z jacuzzijem v kampu Big Berry:

> v nizki sezoni 1.3. – 19.6. & 1.9. – 31.10. je cena najema hišice 160 €

> v glavni sezoni 20.6. do 31.8. je cena najema hišice 200 €

V ceni najema tudi posteljnina, brisače in zaključno čiščenje.

Za razpoložljivost in vse dodatne informacije smo dosegljivi na mail mobile@gozdarstvo-ris.si ali na telefonski številki: 041 278 930.