Cenejši najem avtodoma Ahil za imetnike Avtokampi kartice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Že delate počitniške načrte za leto 2024 in se sprašujete kam na počitnice? Naš predlog je, da se z avtodomom odpravite na tedensko popotovanje npr. po jadranski magistrali do Dubrovnika ali pa v Italijo do Gardskega jezera in Toskane, kjer so številne zanimivosti in zabaviščni parki.

Če nimate svojega avtodoma, ga lahko najamete pri podjetju Ahil Najemi iz okolice Kranja. V ponudbi imajo tri manjše avtodome slovenskega proizvajalca Bravia Mobil, ki so bogato opremljeni.

V podjetju imajo dolgoletne izkušnje z oddajanjem plovil, novost v ponudbi pa so trije počitniško predelani kombiji, ki so odlični za raziskovanje zanimivih krajev in mest.

najem avtodoma Ahil - Avtokampi.si

Za najem so na voljo štirje kompaktni avtodomi / vani, ki so zelo primerni za vse, ki iščejo krajše in s tem bolj okretno vozilo za 2 - 4 osebe:

- Swan 495 za 2+2 os. z dvižno streho, majhnim kuhinjskim delom, dolžina 4,9 m > cena najema od 110 do 150 € / dan

- Swan 599 za 2+2 os. s kuhinjo, kopalnico, zakonsko posteljo v zadku vozila, dolžina 6 m > najem od 110 do 150 € / dan

- Swan 636 za 2+1 os. s kuhinjo, kopalnico, zakonsko posteljo v zadku vozila, dolžina 6,3 m > najem od 110 do 155 € / dan

- Swan 636 DS za 4 os. z dvižno streho, kuhinjo, kopalnico, zakonsko posteljo v zadku vozila in dodatnim ležiščem za dve osebi v dvižni strehi, dolžina 6,3 m > najem od 120 do 155 € / dan

V ceni najema je tudi vsa potrebna kamping oprema in s posodo opremljena kuhinja, so pa v njihovih avtodomih dovoljeni tudi kužki.

Pri avtodomi Ahil poskrbijo, da svoje popotniško znanje prenesejo tudi svojim strankam, pomagajo pri načrtovanju poti in dajo nasvete, kaj si še ogledati.

Manjši avtodomi so prava izbira za prvo popotovanje, saj so krajši in tako primerni tudi za obisk zanimivih mest, vožnjo čez prelaze ali po ozkih obmorskih cestah.

Za lažje planiranje dopusta v sezoni 2024 vsem strankam, ki imajo Avtokampi kartico, nudijo 5% popust na celoten znesek najema.

Več informacij na - avtodomi.ahil.si