Cenejši najem avtodoma Ahil za imetnike Avtokampi kartice

Datum objave
Kategorija
Statistika
650 ogledov

Že delate počitniške načrte za leto 2024 in se sprašujete kam na počitnice? Naš predlog je, da se z avtodomom odpravite na tedensko popotovanje npr. po jadranski magistrali do Dubrovnika ali pa v Italijo do Gardskega jezera in Toskane, kjer so številne zanimivosti in zabaviščni parki.

Če nimate svojega avtodoma, ga lahko najamete pri podjetju Ahil Najemi iz okolice Kranja. V ponudbi imajo tri manjše avtodome slovenskega proizvajalca Bravia Mobil, ki so bogato opremljeni.

V podjetju imajo dolgoletne izkušnje z oddajanjem plovil, novost v ponudbi pa so trije počitniško predelani kombiji, ki so odlični za raziskovanje zanimivih krajev in mest.najem avtodoma Ahil - Avtokampi.si
- Swan 495 za 2+2 os. z dvižno streho, majhnim kuhinjskim delom, dolžino 4,9 m > cena najema od 100 do 140 € / dan

- Swan 599 za 2+2 os. s kuhinjo, kopalnico, zakonsko posteljo v zadku vozila, dolžino 6 m > najem od 110 do 140 € / dan

- Swan 636 za 2+1 os. s kuhinjo, kopalnico, zakonsko posteljo v zadku vozila, dolžino 6,3 m > najem od 120 do 145 € / dan

V ceni najema je tudi vsa potrebna kamping oprema in s posodo opremljena kuhinja, so pa v njihovih avtodomih dovoljeni tudi kužki.

Pri avtodomi Ahil poskrbijo, da svoje popotniško znanje prenesejo tudi svojim strankam, pomagajo pri načrtovanju poti in dajo nasvete, kaj si še ogledati.

Manjši avtodomi so prava izbira za prvo popotovanje, saj so krajši, bolj okretni in tako primernejši za vožnjo po manjših ulicah.

Za lažje planiranje dopusta v sezoni 2024 vsem strankam, ki imajo Avtokampi kartico, nudijo 5% popust na celoten znesek najema.

Več informacij na - avtodomi.ahil.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
650 ogledov