My Dream Journey – vrhunska posteljnina za avtodome in jadrnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Opremite postelje v avtodomu ali na jadrnici z odličnimi rjuhami iz perkala in satena slovenskega proizvajalca My Dream Journey. Gre za posebne rjuhe, ki se prilagajajo različnim dimenzijam in oblikam ležišč.

Zakaj posebne rjuhe My Dream Journey?

Večina počitniških vozil – avtodomi, vani, počitniške prikolice in tudi plovila imajo ležišča, ki zaradi različnih velikosti in nepravilnih oblik ne omogočajo lepe uporabe rjuh, tako da bi se lepo prilegala ležiščem.

My Dream Journey napenjalne rjuhe so oblikovane in narejene na način, da se prilagodijo velikostim in oblikam ležišč in ostanejo zjutraj nameščene tako kot prejšnji večer. Posebno všita elastika ter zatiča omogočajo, da se rjuha trdno oprime ležišča, hkrati pa se brez težav zravna, lika in zloži. ​

Če standardne velikosti prilagodljivih napenjalne rjuh slučajno ne ustrezajo dimenziji ležišča, ali bi želeli rjuhe, ki se vašemu ležišču popolnoma prilegajo, potem naredijo tudi rjuhe po meri vaše postelje. Posteljnino lahko tudi personalizirajo in ji dodajo vezena imena npr. lastnikov ali ime vozila ali jadrnice.

Hkrati z ustvarjanjem posebnih prilagodljivih rjuh My Dream Journey ponujajo tudi posteljnino, ki se z barvami in vzorci nežno zlije z notranjostjo vašega počitniškega vozila ali plovila, hkrati pa vas popelje v prijetno doživljanje potovanj, sanj ter odkrivanje vedno novih krajev.

Pri ustvarjanju rjuh in posteljnine My Dream Journey so najpomembnejše 3 stvari:

  • uporabnost in obstojnost,
  • kakovost in poreklo materialov,
  • dizajn in kakovost izdelave.

Posteljnina My Dream Journey je izdelana iz visokokakovostnih ter okolju prijaznih tkanin npr. bombažno platno, perkale, saten in lan - vsi materiali so izdelani v Evropi. Vsa posteljnina je oblikovana, ročno izdelana in potiskana posebej za kolekcijo My Dream Journey.

Uživajte v dogodivščinah! My Dream Journey rjuhe in posteljnina so lahko tudi lepo praznično darilo, ki ga lahko podarite prijateljem, ki imajo avtodom.

Več informacij o velikostih, rjuhah, posteljnini in materialih dobite na www.myderamjourney.eu

Naročilo in nakup rjuh in posteljnine lahko opravite v njihovi trgovini v Novem mestu - Glavni trg 32 ali pa enostavno kar preko spleta na www.myderamjourney.eu/store

Za vse dodatne informacije so na voljo na tel. št. + 386 41 750 265 ali na mailu info@mydreamjourney.eu.