Najem mobilnih hišic za prvomajske počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
17143 ogledov

Letošnje prvomajske počitnice bodo nekoliko krajše kot običajno, saj bodo potekale od srede, 27. aprila, do vključno ponedeljka, 2. maja. Preverili smo cene najema mobilnih hišic v kampih ob morju od Umaga do Dubrovnika in tudi ob Italijanski obali v kampih do Benetk. Vremenska napoved kaže na sončno vreme od srede do konca počitnic, tako da izkoristite ugodnejše cene najema mobilnih hišic za uživanje ob morju.

Najem mobilne hišice  - Italija

Kamp Mare Pineta - Sesljan / Sistiana

Lepo urejen kamp v nesporedni bližini slovenske meje in nudi lep pogled na Tržaški zaliv. Ob kampu poteka tudi znana Rilkejeva sprehajalna pot do gradu Devin.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe za prvomajske počitnice je od 68 - 105 € (odvisno od tipa in velikosti hišice).

Kamp Sabbiadoro - Lignano

Samo dve uri vožnje iz osrednje Slovenije leži ta kamp, ki se lahko pohvali tudi z ogrevanim bazenom. Lokacija tik ob dolgi peščeni plaži.

Cena najema manjše hišice za 2+2 osebi je 70 - 82 €, velje hišice za 4 -  oseb pa stanejo od 69 do 116 € . cena je odvisna od velikosti hišice.

Kamp Cavallino - Benetke

Na polotoku pred Benetkami je ob peščeni plaži urejen kamp Cavallino. Odlična lokacija za izlet z ladjico do Benetk in kolesarjenje po laguni, v kampu je tudi wellness (doplačilo).

Cena najema mobilne hišice za 4 - 6 oseb je od 89 do 133 €.

Najem mobilne hišice v Istri

Kamp Stella Maris

V zadnjih letih prenovljen kamp, ki je urejen ob teniškem centru , v bližini je tudi mivkasta plaža. V kampu je bazen, vendar voda ni ogrevana, na voljo je tudi nekaj otroških igral.

Cena najema mobilne hišice v primeru min. 3 nočitev je 60 €.

Kamp Park Umag

Odličen kamp z veliko igrali, športne ponudbe in bazeni, ki pa niso ogrevani.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe za prvomajske počitnice je že od 71,80 € na noč in velja v primeru min. 3 nočitev, cena hiške ob manjših bazenih je 76,40 €, mobilne hišice s tremi spalnicami za 6 oseb 95,60 €.

Kamp Aminess Maravea resort – Novigrad

Lepa lokacija za družinske prvomajske počitnice in ugodne cene najema mobilnih hišic za 4 – 6 oseb že od 63 do 65 € na noč, hišice v naselju z bazeni 70 – 77 €, hišice s tremi spalnicami za 6 oseb pa 80 €.

Najem mobilne hišice tik ob morju, kjer je tudi en manjši bazen je od 114 do 135 €.

Kamp Aminess Sirena – Novigrad

Prijeten kamp tik ob kraju Novigrad, tako da se lahko na kavico sprehodite kar po poti ob morju.

Mobilne hišice za 4 + 2 osebi v kampu Aminess Sirena so postavljene na sončnem levem delu kampa in ob njih so tudi manjši bazeni. Cena najema za prvi maj je od 82 € na noč.

Kamp Lanterna Premium – Poreč

Eden največjih kampov na Jadranu, ki se lahko pohvali tudi z ogrevanimi bazeni, kar še posebej prav pride za prvomajske počitnice.

Cena najema mobilnih hišic za 4 +2 osebi od 74 do 86 € na noč, za 6 oseb s tremi spalnicami pa od 99 €. Mobilne hišice Maro za 4 + 2 osebi, kjer je v naselju tudi bazen z ogrevano vodo stanejo od 124 €, mobilne hišice ob morju pa od 132 €. Mobilne hišice v naselju, kjer so še posebej dobrodošli tudi kužki, pa stanejo od 103 €.

Kamp Santa Marina – Tar, Poreč

Luksuzen kamp, ki je od morja oddaljen 800 m in ima urejen bazen z gusarsko ladjo.

Najem mobilne hišice za 4+2 osebi stane od 118 € v primeru min. 3 nočitev, mobilna hišica z jacuzzijem stane od 127 €, z lastnim bazenom pa od 200 €.

Kamp Bijela Uvala – Poreč

Kamp Bijela Uvala je zanimiv predvsem za družinsko kolesarjenje, saj so urejene poti ob morju do Poreča in Vrsarja. V kampu so tudi teniška igrišča in nekaj bazenov, ki pa niso ogrevani.

Agencija Gebetsroither ima v kampu možnost najema mobilnih hišic za 4 +2 osebi že od 42 € oz. mobilno hišico s tremi spalnicami že za 45 €.

Kamp Polidor - Funtana

Odličen majhen kamp med Porečem in Funtano. Super izhodišče za kolesarjenje, imajo tudi bazn, ki pa ni ogrevan.

Cena najema mobilne hišice - na voljo so še mobilne hišice za 4+2 osebi in cena je 72 € na noč.

Kamp Istra Premium – Funtana

Vrhunski kamp z velikimi bazeni z ogrevano vodo in tobogani, ki so že odprti. Dodatno še odlična animacija, otroška igrala, športni park, kinodvorana …

Najem mobilne hišice za 4+2 osebi z veliko teraso za prvomajske počitnice stane od 107 €, bliže morja od 129 €, z lastnim jacuzzijem na terasi pa od 266 € na noč.

Kamp Valkanela – Vrsar

V bližini Vrsarja je zanimiv kamp Valkanela, ki ima na voljo več različnih tipov mobilnih hišic. Cene za prvomajske počitnice so od 66 € na noč za hiško za 4+2 osebi, hišice ob bazenih stanejo od 73 €, večje hišice s tremi spalnicami za 6 oseb pa od 91 €.

Kamp Porto Sole – Vrsar

Na južni strani Vrsarja leži kamp Porto Sole, ki ima tudi nekaj mobilnih hišic z dvema spalnicama, cene za prvi maj so od 70 do 77 €, hišice s tremi spalnicami pa stanejo od 89 €.

Kamp Val Saline – Rovinj

Severno od mesta Rovinj je lepo urejen kamp Val Saline, ki ima na terasastih parcelah približno 100 m od morja tudi nekaj mobilnih hišic. V kampu je nekaj manjših bazenov, dva sta ogrevana, gostom je na voljo tudi wellness. Se pa kamp odpira šele 30. aprila

Cene najema družinske mobilne hišice je od 88 do 85 €.

Kamp Polari – Rovinj

Na južni strani Rovinja leži kamp Polari, ki je z mestom povezan s kolesarsko potjo, ki poteka skozi park. Kamp ima bazen, ki pa ni ogrevan.

Najem mobilne hišice stane od 74 do 82 €, večje hišice s tremi spalnicami pa od 96 €

Kamp Mon Perin – Bale

Odločite se za kamp, ki navduši z dolgimi plažami, lepo naravo in čudovitimi sončnimi zahodi. V okolici je tudi veliko kolesarskih in sprehajalnih poti.

Cena klasične mobilne hišice za 4+2 osebi je od 65 do 89 € (odvisno od točnega dneva), cena luksuznih hišic pa je 189 € na noč.

Kamp Papafigo – Vodnjan

Lani odprt nov kamp je sicer malce oddaljen od morja in je urejen v nasadu oljk nekaj kilometrov pred Vondjanom.

Mirna lokacija za goste, ki želijo uživati in se odpraviti na kakšen kolesarski izlet po notranjosti Istre. Cena najema mobilne hišice za 5+1 osebo je 99 € na noč v primeru min. 3 nočitev. Dodatno nudijo še akcijo bivate 7, plačate samo 6 nočitev.

Kamp Bi Village – Fažana

Kamp je odprt šele od četrtka 28. aprila. Nudi veliko možnosti športa, nekaj bazenov, vendar je deloma ogrevan samo eden, do Fažane pa pelje obmorska pot.

Ob otvoritvi kampa imajo akcijo najema mobilne hišice z zajtrkom – cena od 21 € na osebo ali s polpenzionom in ceno od 39 € na noč. Min. najem je 3 noči.

Agencija Adriatic kampovi omogoča najem mobilnih hišic za 4 osebe v gornjem delu kampa po akcijskih cenah od 49 do 53 € - velja v primeru min. 2 nočitev.

Kamp Pineta – Fažana

Agencija Adriatic Kampovi omogoča najem mobilnih hišic pod borovci. Super lokacija za sprehode ob morju in kolesarjenje, kamp je odprt od 29.4.

Cena najema mobilne hišice za min. 3 noči je od 49 €.

Kamp Grand Veles – Banjole

Manjši kamp, ki nudi samo najem mobilnih hišic v bližini morja. Posebna akcija za prvomajske počitnice – 5 nočitev v mobilni hišic za 4 osebe za 210 €, v hišic Lux (35 m2) pa je cena 300 €.

Kamp Arena Stupice – Premantura

Če bi radi raziskovali Kamenjak, si ogledali stari del Pule in uživali na soncu imajo v kampu Arena Stupice možnost najema mobilnih hišic za 4 osebe po ceni od 69 €.

Kamp Arena Medulin

Kamp, ki ima na začetku tudi peščeno plažo, tako da se otroci lahko varno igrajo. Veliko borovcev v kampu in v osrednjem delu so postavljene tudi mobilne hiške za 4 – 5 oseb – cena najema za prvomajske počitnice je od 62 €.

Kamp Arena Kažela – Medulin

V zadnjih letih popolnoma prenovljen kamp, ki je sedaj tekstilen in ima tudi moderne mobilne hišice. Cena najema konec aprila je za hišice Camping Home Green za min. 5 noči od 102 € na noč, hišice bliže morja pa stanejo od 130 do 154 € na noč (min. 3 nočitve).

Najem mobilnih hišic na Kvarnerju

Kamp Omišalj

Prvi kamp na otoku Krk, ki je prenovljen, ima bazne, ki pa žal ni ogrevan. Za otroke so urejena igrala, notranja igralnica in mini ZOO z domačimi živalmi.

Cena najema mobilnih hišic za 4 – 6 oseb je od 64 do 88 €,v prvih dveh vrstah ob morju pa od 116 do 128 €.

Kamp Aminess Atea resort – Njivice

Otok Krk je privlačen tudi že spomladi, ko se lahko odpravite na sprehode ob morju ali kolesarjenje. Za družine je primerna kolesarska pot po Rajski cesti do Malinske. Za otroke imajo v kampu lepo urejena igrala, odprt je lokal ob morju in restavracija.

Najem mobilne hišice za 4 + 2 osebi stane od 65 do 72 €, bliže morja 94 €, mobilna hišica s privat bazenom tik ob morju pa 130 €.

Kamp Glavotok

Naraven in zelo miren kamp na zahodni strani otoka Krk omogoča cenovno ugodne najem mobilnih hišic za prvi maj. Hišica za 4 osebe že za 35 €, velje hišice v bližini morja od 60 do 70 €.

Kamp Ježevac – Krk

Odličen kamp z manjšim ogrevanim bazenom in otroškimi tobogani. Mobilne hišice so postavljene v naselju nad morjem. Lokacija je tik ob mestu Krk, tako da se lahko večkrat sprehodite po ozkih ulicah.

Cena najema hiške za 4+2 osebi je od 90 do 110 € (odvisno od točnega dneva), hišica s tremi spalnicami za 6 oseb stane 125 – 131 €, mobilna hišica tik ob morju pa 127 - 152 €.

Kamp Krk premium

Odličen kamp, prvi s petimi zvezdicami na tem delu hrvaške obale. Odlična animacija, večji bazen z ogrevano vodo in vodna otroška igrala, prodnata plaža, 100m od kampa tudi urejena FKK plaža. Z mestom Krk je kamp povezan z obmorsko potjo (cca 20 minut hoje).

Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi je od 91 do 113 €, za tiste z lepšim pogledom na morje pa od 114 do 132 €.

Kamp Slamni – Klimno

Manjši kamp, ki je prijeten za družine, ki si želijo miru in uživanja ob peščeni plaži. Za otroke sta urejena manjši bazen in jacuzzi, ki pa je ogrevan. V kampu je restavracija in lokal na plaži.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je 55 €, v primeru min. 5 nočitev vam podarjajo večerjo za dve osebi.

Kamp Baška Resort

Prenovljen kamp v Baški, ki je urejen ob dolgi prodnati plaži. Veliko možnosti aktivnosti od pohodništva, kolesarjenja, plezanje in zipline.

Cena najema klasičnih mobilnih hišic, ki so nekoliko manjše, vendar so od morja oddaljene le 100m je od 68 €, modernejše hišice pa stanejo od 82 €.

Kamp Selce

Prenovljen kamp ima sedaj tudi svoje mobilne hišice in bazene, ki pa žal niso ogrevani. Najem mobilne hišice za 4 osebe za prvomajske počitnice stane od 77 do 119 € - cena je odvisna od lokacije in opremljenosti.

Kamp San Marino - Rab

Za ljubitelje peščenih plaž je to raj na zemlji, saj je ob kampu dolga peščena plaža, tako da ne pozabite vse potrebne opreme za kopanje jarkov in izdelavo peščenih gradov.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je od 48 do 57 €, hišica s tremi spalnicami za 6 oseb pa stane 89 €.

Kamp Padova - Rab

V bližini mesta Rab leži ta kamp, tako da je super izbira tudi za ogled starega dela mesta. Tudi v tem kampu je peščena plaža, imajo pa tudi manjše bazene z ogrevano vodo.

Cena klasične mobilne hišice za 4 osebe z manjšo teraso je od 50 do 57 €, modernejše hiške pa stanejo od 55 do 69 €.

Kamp Kovačine – Cres

Prijeten kamp ob robu mesta Cres s katerim je povezan z obmorsko potjo. Za otroke je urejenih nekaj igral, bazen pa bodo odprli šele sredi maja.

Cena najema manjše mobilne hišice za 2+2 osebi je 56 €, večje hišice pa 65 €.

Kamp Slatina – Martinščica, Cres

Zelo mirna lokacija na zahodni strani Cresa. V kampu Agencija Gebetsroither omogoča najem mobilnih hišic več različnih tipov. 

Cena najema klasične mobilne hišice je od 93 €, modernejše hiške od 105 €, hišice z jacuzzijem pa od 160 € na noč.

Kamp Lopari – Nerezine, Lošinj

Prenovljen kamp omogoča tudi najem modernih mobilnih hišic za 4 – 6 oseb, ki so postavljene na desni strani kampa.

Cena prvomajskih počitnic v mobilnih hišic je od 52 do 66 €, hišice tik ob morju pa stanejo od 89 € na noč.

Kamp Poljana – Mali Lošinj

Kamp urejen pod borovci in gleda na vzhodno ter tudi zahodno stran Lošinja. V kampu je nekaj otroških igral, do Malega Lošinja pa vodi urejena kolesarska pot.
Cena najema mobilne hišice Poljana je od 75 do 87 €, nekoliko večje hišice za 6 oseb pa 118 €.

Kamp Čikat – Mali Lošinj

Odličen kamp v bližini mesta, ki razvaja z novimi športnimi objekti, iz kampa pa vodijo tudi urejene poti za sprehode in kolesarjenje. Bazeni se v kampu odpirajo nekoliko kasneje.

Cena najema mobilne hišice je od 109 do 114 €, za hišice bliže morja pa je cena od 140 do 152 € na noč – velja v primeru min. 3 nočitev.

Najem mobilne hišice v Dalmaciji

Kamp Straško – Novalja, Pag

Odličen kamp z veliko sence in tudi manjši bazeni, ki pa niso ogrevani. Lokacija je zanimiva za raziskovanje otoka Pag.

Najem mobilne hišice ob bazenih za 1. maj stanejo 79 € na noč.

Kamp Terra Park Phalaris - Novalja

Severno od Novalje je lani preurejen kamp Terra Park Phalaris, ki ima zdaj 20% popust na najem mobilnih hišic, cene pa so od 64 do 72 € za hiško za 4 osebe, za 6 oseb je cena 82 €, mobilna hišica s privat bazenom pa od 100 do 124 €.

Kamp Šimuni – Pag

Kamp Šimuni je urejen ob peščeni plaži, vedno pa gostom nudi veliko aktivnosti in animacije.

Akcijska cena najema mobilne hišice z zajtrkom za 4 osebe od 77 € na noč, za 6 oseb pa od 89 € - velja v primeru min. 2 nočitev.

Kamp Zaton - Nin, Zadar

Odličen kamp severno od Zadra, ki ima tudi velike ogrevane bazene in vodna igrala. Za otroke pripravijo tudi animacijo, po kampu pa so različna igrala in plezala.

Cena najema mobilne hišice za 4 – 6 oseb je od 56 do 63 €, za 6 oseb pa 68 € - min. 2 nočitvi.

Kamp Falkensteiner Premium Zadar

Si želite biti blizu mesta, da lahko skočite na raziskovanje in obiščete še kakšen muzej? Kamp Falkensteiner Premium Zadar bo prava izbira.

Po prenovi kamp omogoča tudi najem mobilnih hišic, imajo pa tudi wellness in dodatno tudi možnost kopanja v bazenih hotela. Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je sedaj od 72 €, za 6 oseb pa od 80 €.

Biograd – Slovenski vikend

Vrhunska prireditev s koncerti in veliko dogajanja bo potekala od 28.4. do 1. 5. Koncerti 28.4. - Tanja Žagar, 29.4. - Željko Bebek, 30.4. - Zlatko Pejaković in Davor Borno ter 1.5.- klapa Bunari.

Kamp Park Soline

Posebna ponudba najema mobilnih hišic, bivate 4 dni, plačate samo 3 in cene so od 71 € za mobilno hišico za 4 osebe, hišice ob morju 101 €, večje hišice za 6 oseb pa stanejo 152 €.

Kamp Ljutić

Agencija Mediteran kamp omogoča najem mobilnih hišic ob morju – posebna cena na kodo AVTOKAMPI in še ugodnejše cene ob zgodnji rezervaciji – najem hišice za 4 osebe že od 42 – 57 €, prve vrste ob morju od 65 €. Akcija velja za najem min. 4 noči.

Kamp Kozarica – Pakoštane

Prijeten kamp ob robu kraja Pakoštane – za vse ljubitelje borovcev, sprehodov ob morju, lahko pa se s kolesom odpravite do bližnjega Vranskega jezera.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe že od 50 € - 58 €, mobilne hišice znotraj naselja Adria Village pa stanejo od 73 do 99 €.

Kamp Olivia Green - Tisno

Prenovljen kamp urejen v terasah z naseljem modernih mobilnih hišic. Lep pogled na Murter in peščena plaža v kampu. Določene mobilne hišice so urejene ob bazenih.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je od 88 do 104 €, hišica ob bazenu pa stane 136 €. Cene veljajo za min. 3 nočitve.

Kamp Solaris – Šibenik

Odličen kamp z bogato dodatno ponudbo in bližino Šibenika. Priporočamo tudi ogled slapov reke Krke.

Več različnih tipov mobilnih hišic imajo in cene za 4 osebe so od 102 €, za hišice pri morju od 123 do 170 €, mobilne hišice za 6 oseb pa od 102 € oz. bliže morja od 144 do 170 €.

Kamp Adriatic – Primošten

Zelo naraven kamp ob lepi plaži z urejeno sprehajalno potjo do mesta Primošten.

Agencija Gebetsroither omogoča najem mobilnih hišic za 4 – 6 oseb in cena za prvomajske počitnice je od 102 – 117 € na noč.

Kamp Belvedere – Trogir

V terasah urejen kamp v bližini lepega Trogirja omogoča najem mobilnih hišic postavljenih v bližini morja. Kamp ima tudi bazen, vendar voda ni ogrevana.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je od 108 do 135 €, hišice za 6 oseb s tremi spalnicami pa od 122 €.

Kamp Rožac – Čiovo, Trogir

Prijeten manjši kamp na otoku Čiovo, ki omogoča hiter ogled Trogira.

Najem mobilne hišice za 4 osebe v bližini morja s 15% popustom in ceno že od 35 – 46 € na noč.

Kamp Stobreč – Split

Odličen kamp ob robu Splita je prava zelena oaza ob morju. Celoten kamp je urejen kot nekakšen park med borovci.

Cene najema mobilnih hišic za 4 osebe v osrednjem delu kampa od 42 do 54 €, večje hišice 39 m2 pa imajo ceno od 76 do 83 €.

Kamp Bujna – Supetar, otok Brač

Dve leti star kamp v bližini kraja Supetar ima tudi moderne mobilne hišice Adria. Odlična lokacija za kolesarjenje po otoku, kjer imajo kar 25 urejenih kolesarskih poti.

Cena najema mobilne hišice za prvi maj je od 52 € oz. za hišice pri morju 79 €.

Kamp Galeb – Omiš

Še en kamp v bližini mesta, ki se lahko pohvali tudi s peščeno plažo. Omiš nudi veliko možnosti aktivnih počitnic, predvsem pohodništvo je priljubljeno in izleti ob reki Cetini ter zipline.

Cena najema mobilne hišice za 4 – 5 oseb je od 46 do 69 €, cena mobilne hišice za 6 oseb pa od 59 do 98 € oz. hišice ob morju z jacuzzijem na terasi od 108 €.

Kamp Lavanda – Pelješac

Novejši kamp urejen v terasah 2 km pred Orebićem, ki se lahko pohvali s svojo prodnato plažo. Zelo priljubljen tudi pri gostih s kužkom, saj imajo urejeno pasjo plažo. V kampu imajo tudi odlično restavracijo ob morju.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je 72 €, za hišico z jacuzzijem boste plačali 95 – 100 €, za hišico s privat bazenom pa 110 – 120 €. Na Avtokampi kartico nudijo 5% popust

Kamp Nevio – Pelješac

V bližini Orebića je odlične kamp z lepo prodnato plažo in bazenom, ki pa ni ogrevan.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 40 do 55 € (odvisno od velikosti hiške), večje hišice za 6 oseb pa stanejo 72 €

Kamp Solitudo – Dubrovnik

Edini kamp v samem Dubrovniku je odlično izhodišče za ogled starega dela mesta (iz kampa pelje mestni avtobus) in raziskovanje južne Dalmacije.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je od 68 do 75 €.

Datum objave
Kategorija
Statistika
17143 ogledov