Kamp Adria v Ankaranu ima nove mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Vsaka novost v slovenskih kampih je dobrodošla, zato nas je informacija o 20 novih mobilnih hišicah v kampu Adria v Ankaranu zelo razveselila. Gre za moderne mobilne hišice slovenskega proizvajalca Adria Dom. Dodatno so v kampu uredili parcele in zaključujejo z deli pri prenovili sanitarij.

Nove mobilne hišice Adria

Lanskoletna sezona je pokazala, da je interes po najemu mobilnih hišic ob slovenski obali zelo velik, zato so se v kampu Adria odločili, da del parcel pri bazenu, otroškem igrišču in osrednji plaži namenijo naselju Premium mobilnih hišic Adria.

Že do sedaj so imeli hišice, ki pa so postavljene na skrajno levem delu kampa, novo naselje večjih hišic pa je urejeno tik za bazenom, tako da je odlična lokacija predvsem za družine, saj otroci radi uživajo na bazenu.

NOVO - 20 Premium mobilnih hišic, ki vključujejo tudi lastno kopalnico, kuhinjo, spalni del, dnevni prostor s sedežno in prostorno teraso. Vse hišice so klimatizirane, omogočeno pa je tudi dodatno ogrevanje. Prvih devetih hišic ima tudi pogled proti morju, tako da je tudi cena nekoliko višja.

Največ povpraševanja po najemu večjih družinskih mobilnih hišicah (6 + 1 oseba), zato je kar 18 novih hišic površine 34 m2, ki vključujejo veliko spalnico z zakonsko posteljo in dve spalnici z dvema ločenima posteljama, kopalnico s tušem in wc-jem, dodatni wc, popolnoma opremljeno kuhinjo (kuhalni del, pomivalni stroj, velik hladilnik) in nadkrito teraso v dolžini celotne hišice.

Dve mobilne hišici sta površine 20 m2 in namenjeni predvsem parom (2 + 1 oseba). Postavljeni sta v mirnejšem delu kampa ob hotelskem parku. V osrednjem dnevnem prostoru je mini kuhinja, sedežna, ob strani zakonska postelja in kopalnica - tuš in wc. Tudi te hišice imajo zunanjo teraso.

V novih mobilnih hišicah psi žal niso dovoljeni, so pa dovoljeni v drugih tipih hišic.

Cena najema vključuje tudi 10% popust na storitve wellness centra (notranji bazen, masaže, savne). V sezoni 2021 lahko najem mobilne hišice plačate tudi s turističnimi boni, zato pohitite z rezervacijo.

Novosti tudi za kampiste

V kampu Adria so letos popolnoma na novo uredili prostor za pavšliste, ki je sedaj urejen na delu parcel od recepcije proti prvemu sanitarnemu objektu. Tako je na parcelah obmorju več prostora za individualne goste.

Nov je tudi cenik kampiranja, ki v ceni parcele že vkjučuje 2 osebi in elektriko, dodatne osebe pa doplačajo - cenik kamp Adria

Imetniki naše Avtokampi kamping kartice imajo glede na sezono od od 3 - 10% popusta na ceno kampiranja. Kartico enostavno naročite na spletu in jo takoj dobite po mailu.

Sanitarni objekt št. 1 je bil deležen prenove, pri recepciji so dodali še en prostor za pomivanje posode ter nove tuše, v začetku junija pa odprejo tudi prenovljene privatne kopalnice.

Izboljšali so wifi, ki je sedaj po celotnem kampu brezplačen, ob osrednji plaži so postavili fitnes naprave, do poletja pa bo urejen tudi nov bar ob morju v oblikli ladje.

Več o ponudbi kampa Adria v Ankaranu > www.adria-ankaran.si​