Akcija Mediteran Kamp na najem mobilne hišice v Umagu in Selcah

Datum objave
Kategorija
Statistika

Mediteran Kamp je agencija, ki omogoča najem mobilnih hišic v številnih destinacijah ob hrvaški obali. Izbirate lahko med priljubljenimi lokacijami kot so Umag, Poreč, Rovinj, Selce, Klenovica in Biograd. Izkoristite akcijsko ponudbo za mobilne hišice v dveh zanimivih kampih v Umagu in Selcah.

Agencija Mediteran Kamp omogoča najem modernih in prostornih mobilnih hišic Nord. Vse hišice so klimatizirane in opremljene s kuhinjo ter lastno kopalnico.

Ker se za najem mobilnih hišic največkrat odločajo družine, so te opremljene z dvema, nekatere pa celo s tremi spalnicami za udobno bivanje 4 – 6 oseb.

V terminu 1. - 25. junij Mediteran kamp nudi dodaten 15% popust na najem mobilne hišice v kampu Park Umag in kampu selce pri Crikvenici. Popust se obračuna tudi na že obstoječe akcijske ponudbe npr. na zgodnje rezervacije ali daljše bivanje - koda za popust pri najemu mobilne hišice - AVTOKAMPI

Mobilne hišice Mediteran Kamp v Umagu

Kamp Park Umag, ki sodi med najboljše kampe na Hrvaškem, je odličen kamp za družinske počitnice, saj imajo dva bazenska kompleksa, bogat izbor animacije, ki je prilagojena različni starosti otrok, igrala, odlično športno ponudbo in ponudbo vodnih športov.

Lansko leto so v kampu odprli nove bazene, ki vključujejo otroške bazene, vodna igrala in manjše tobogane ter večji plavalni bazen. Mobilne hišice Mediteran Kamp so od novih bazenov oddaljene le 200m.

Kamp je tako velik, da je odličen »poligon« tudi za otroško kolesarjenje, lahko pa se odpeljete tudi na družinski izlet s kolesi na sladoled v Novigrad. Dobrodošli so tudi kužki in za njih je v kampu posebej urejena plaža, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah in to brez doplačila.

Mediteran Kamp ima na desni strani kampa Park Umag postavljenih 30 mobilnih hišic, od tega jih je  20 z dvema spalnicama za 4+2 osebi (32m2), 10 hišic pa je še večjih s tremi spalnicami za 6 oseb (36 m2).  Vse hišice imajo dve kopalnici in 20 m2 nadkrite terase.

​Mediteran Kamp mobilne hišice v Selcah

Kamp Selce je bil v zadnjih letih popolnoma prenovljen, dodatno so lani uredili nov bazenski kompleks v osrednjem delu kampa. Plaža pod kampom je betonirana, samo nekaj korakov stran pa je lepo urejena prodnata plaža. Pri kampu je urejena pasja plaža, psi so dovoljeni tudi v mobilnih hiškah in to brez doplačila.

Iz kampa vodi lepo urejena sprehajalna pot do Crikvenice, ki je primerna tudi za otroško kolesarjenje ali rolanje.

Mediteran Kamp ima v kampu Selce na voljo dva tipa mobilnih hišic, ki so postavljene v neposredni bližini novih bazenov. Izberete lahko hišice Comfort, ki imajo dve spalnici za 4 - 6 oseb in hišice Comfort family, ki imajo tri spalnice za 6 oseb.

Akcijska ponudba najema mobilnih hišic za Avtokampi

Izkoristite ugodnost in pri spletni rezervaciji mobilne hišice uporabite kodo AVTOKAMPI - do 25.6. boste prejeli dodatnih 15% popusta na vse ponudbe v kampu Park Umag in Selce.

Več o najemu mobilnih hišic Mediteran Kamp >> www.mediteran-kamp.hr