M Caravaning je podelil lepe nagrade

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovino z opremo za kampiranje ter dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice M Caravaning dobro poznamo. V začetku meseca so imeli dneve odprtih vrat, v nagradni igri pa so podelili nekaj lepih praktičnih nagrad.

Trgovino M Caravaning nekateri bolje poznajo pod imenom Mixi Caravaning. Pri njih se vedno najde še kaj "nujno" potrebnega za kampiranje, pa naj bo to samo udoben kamping stol, bolj stabilna miza za kampiranje ali pa kakšen rezervni del za avtodom in počitniško prikolico.

Spisek ponudbe je resnično zelo dolg in večkrat se prodajalci pošalijo, da imajo na zalogi več kot 10.000 različnih artiklov, če pa se slučajno zgodi, da kaj nimajo, z veseljem naročijo, tako da dobite izdelek še pred odhodom na počitnice.

Če kupujete šotor, potem je pri njih bogata ponudba šotorov številnih znamk npr. Outweel, Robens, Vango, Kampa, Coleman, tako da si bo lahko vsakdo izbral sebi najbolj primernega glede na število oseb in način kampiranja.

Za avanturiste imajo tudi strešne šotore, samonapihljive postelje, spalne vreče, dodatno tudi športna oblačila, pohodniške nahrbtnike, pohodniške šotore ...

So tudi zastopniki za počitniške prikolice Fendt in avtodome Mobilvetta in Elnagh, v ponudbi imajo tudi predprostore in tende za počitniška vozila.

Celotna ponudba trgovine M Caravaning > www.mixi-caravaning.si

Imena nagrajenih oseb

V nagradni igri, ki je potekala v začetku aprila smo podelili lepe nagrade, ki jih prejmejo:

1 x šotor Outwell Lawndale

Anže Nered, Škofljica

2 x naglavna svetilka Kampa Groove

Petra Šmid, Železniki

Katarina žagar, Novo mesto

3 x naglavna svetilka Kampa Signal

Ivo Verhovec, Log pri Brezovici

Metka Gregorc, Vodice

Gorazd Ojsteršek, Teharje

Čestitamo. Nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obeščeni po elektronski pošti.