MATSPORT Overland Day - razstava strešnih šotorov in terenskih vozil v soboto 20.5.

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovina Matsport, ki jo poznamo po dodatni avtomobilski opremi, prodaji strešnih šotorov in ostali opremi za kampiranje na prostem, bo v soboto, 20. maja, pripravila dogodek MATSPORT Overland Day.

Preživljanje počitnic v naravnem okolju je zelo priljubljeno in tudi med kampisti je vse več tudi ljubiteljev terenskih vozil, ki si radi vozila opremijo tako, da se lahko odpravijo na potepanja.

MATSPORT Overland Day bo letos potekal drugič in že lansko leto je bilo prijetno vzdušje. Tudi letos se bo zbrala lepa druščina popolnoma opremljenih terenskih vozil s strešnimi šotori, lastniki in prodajalci pa bodo na voljo tudi za vse potrebne dodatne informacije glede overland opreme in predelave vozil.

Dodatno bodo predstavili številne modele strešnih šotorov, prtljažnikov, pick-up kabin, oprema Tailgate Gear, in off-road platišča in pnevmatike.

Predstavljeni bodo tudi Dometic kamping izdelki, med njimi pa so zagotovo najbolj znani kvalitetni kompresorski hladilniki.

Dodatno bodo samo ta dan pripravili posebne akcije ob nakupu overland opreme.

Dogodek za vse, ki si želite pobližje spoznati avanturističen način potovanja. Pričetek druženja na lokaciji pred trgovino Matsport (Brnčičeva 11, Ljubljana - Črnuče) bo ob 10. uri. Poleg predstavitve opreme bodo pripravili tudi pogostitev.

Celovita ponudba overland opreme > www.matsport.si

Več o dogodku > MATSPORT Overland Day