MATSPORT Overland Day - razstava strešnih šotorov in terenskih vozil v soboto 18. maja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovina Matsport, ki jo poznamo po dodatni avtomobilski opremi, prodaji strešnih šotorov in ostali opremi za kampiranje na prostem, bo v soboto, 18. maja, med 10. in 19. uro, pripravila dogodek MATSPORT Overland Day.

Preživljanje počitnic v naravnem okolju je zelo priljubljeno in tudi med kampisti je vse več tudi ljubiteljev terenskih vozil, ki si radi vozila opremijo tako, da se lahko odpravijo na potepanja.

MATSPORT Overland Day bo letos potekal že tretjič in vsako leto je bolj prijetno vzdušje. Tudi letos se bo zbrala lepa druščina popolnoma opremljenih terenskih vozil s strešnimi šotori, lastniki in prodajalci pa bodo na voljo tudi za vse potrebne dodatne informacije glede overland opreme in predelave vozil.

Dodatno bodo predstavili številne modele strešnih šotorov, strešnih prtljažnikov, nosilcev koles, pick-up kabin, off-road platišč, pnevmatik, kompresorskih hladilnikov, dodatne baterije EcoFlow ... Vse na enem mestu, kar potrebuje overland vozilo. Oprema priznanih blagovnih znamk Front Runner, Dometic, Alu-Cab ...

Dodatno bodo samo ta dan pripravili posebne akcije ob nakupu overland opreme:

> STREŠNI ŠOTORI, TENDE IN DODATKI ZA ŠOTORE 10% POPUST
Alu-Cab, James Baroud, Front Runner, iKamper, Sheepie, Wildland, Thule

> HARDTOPI IN PICK-UP KABINE Alu-Cab 10% POPUST

>  OVERLAND OPREMA Front Runner, Dometic, Ecoflow 10% POPUST

>  HLADILNIKI Dometic CFX3 10% POPUST

Popusti veljajo za nakup ali avansno naročilo na dan 18.05.2024.  Možnost plačila z gotovino, nakazilom, plačilnimi in kreditnimi karticami ali na obroke Leanpay. Pri plačilu s kartico Diners se popust zmanjša za 5% Popusti in akcije se ne seštevajo.

Na dogodku bodo s svojimi vozili prisotni tudi prodajni predstavniki vozil Toyota, Volkswagen, Ford in Jeep

Za otroke bo zanimiv poligon za vožnjo daljinsko vodenih pomanjšanih različic terenskih vozil.

Dogodek za vse, ki si želite pobližje spoznati avanturističen način potovanja. Pričetek druženja na lokaciji pred trgovino Matsport (Brnčičeva 11, Ljubljana - Črnuče), v soboto, 18. 5. med 10. in 19. uro.

Poleg predstavitve opreme bodo pripravili tudi pogostitev - grill mojster Matej bo pekel najboljše steake z žara.

Vstop je prost!

Celovita ponudba overland opreme > www.matsport.si

Več o dogodku > MATSPORT Overland Day