Matsport – izposoja nosilcev koles in strešnih kovčkov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Približuje se počitniški čas in že sedaj je potrebno razmišljati kako prepeljati vso potrebno prtljago in kolesa na dopustniško destinacijo. V trgovini Matsport omogočajo cenovno dostopno izposojo nosilcev koles Thule in Peruzzo ter strešnih kovčkov Thule.

Ljubitelji kampiranja vemo, da ko se gre na dopust, vedno primanjkuje prostora v avtomobilu. Obvezno je potrebno s seboj peljati še kolesa, dodatno kamping opremo pa je najlažje zložiti v strešni kovček. Strošek nakupa nosilca koles in strešnega kovčka je kar precej velik, zato če to potrebujete samo enkrat ali dvakrat na leto, je morda bolje razmisliti o najemu.

V trgovini Matsport, kjer so specialisti za dodatno avtomobilsko opremo, so pripravili ugodno ponudbo najema nosilcev koles za na kljuko, strešnih nosilcev za kolesa in strešnih kovčkov.

Izposoja nosilcev koles že za 20 €

Kolesarjenje je v zadnjih letih zelo priljubljeno in s kolesom boste na kampiranju lahko hitro in enostavno obiskali različne kraje in plaže. Če imate vlečno kljuko, potem vam priporočamo najem nosilca, ki se ga namesti na kljuko, drugače pa najamete nosilec za na streho vozila.

Matsport omogoča najem nosilcev koles:

> nosilci koles za na vlečno kljuko Peruzzo in Thule za 2 - 4 kolesa, cena najema nosilca za 3 kolesa za vikend (pet. – pon.) že za 20 €, nosilca za 4 kolesa pa že za 25 €

> nosilci koles za na streho vozila Thule, cena za 1 nosilce za vikend (pet. – pon.) 15 €, za teden dni 20 €, cena za 2 nosilca za vikend 25 €, za teden dni 30 €

Dodaten popust za daljši najem nosilcev koles - pri rezervaciji najema nosilca kolesa za 7 ali 14 dni vam 3 dni podarijo.

Rezervacija termina na tel. št. na 01 563 17 70 ali na spletu www.matsport.si

Izposoja strešnega kovčka že za 30 €

Če je prtljažni prostor premajhen za kamp opremo, potem vam pri Matsport omogočajo najem kakovostnih strešnih kovčkov Thule prostornine kar 420 litrov.  To bo zagotovo dovolj za šotor, spalne podloge, spalne vreče in vso ostalo opremo, nosilno strešnih kovčkov pa je kar 50 kg.

Cena najema strešnega kovčka Thule:

- vikend najem (pet. – pon.) 30 €

- najem za min. 7 dni 40 €

- najem za min. 14 dni 70 €.

Za namestitev strešnega kovčka mora imeti vozilo nameščene prečne nosilce. Če jih nimate, si jih lahko izposodite ali kupite kar pri pri Matsport.

Pohitite z rezervacijo termina na tel. št. na 01 563 17 70 ali na spletu www.matsport.si