Maistra kampi z dodatnimi zvezdicami

Datum objave
Kategorija
Statistika

V teh dneh smo bili obveščeni, da so trije Maistrini kampi prejeli dodatno zvezdico v kategorizaciji kampov in se tako pridružili najboljšim kampom na Hrvaškem. To so odlične novice za goste, ki so že rezervirali katerega od teh treh kampov, ter dodatna motivacija za vse, ki se ravno odločajo, katerega bi izbrali za svoje počitnice.

O katerih kampih govorimo? Pojdimo po vrsti glede na število zvezdic.

​Kamp Valkanela, Vrsar - 4 zvezdice

Z dostopom do kar 4 različnih vrst plaž in številnimi zabavnimi vsebinami in aktivnostmi za obiskovalce vseh starosti je kamp Valkanela idealen za družinske počitnice. Sredi kampa se nahaja bazenski kompleks, ki ga sestavljajo bazen za odrasle in otroke, tik ob kompleksu pa najdete beach bare in restavracije.

NOVO!

Kamp je preteklo leto dobil novo, sodobno recepcijo in nove mobilne hišice ob morju, v letošnji sezoni pa so okrepili ponudbo zabave in rekreacije. Še letos pa bodo v kampu zgradili tudi novo otroško igrišče in športni center z različnimi igrišči.

Kamp Amarin, Rovinj - 4 zvezdice

Ta družinski kamp ima po novem 4 zvezdice, ki si jih več kot zasluži. Poleg izjemne lokacije kampa vas bosta zagotovo prepričala tudi čudovita mediteranska narava in bližina plaže. V kampu so na voljo prostorne parcele, sodobne mobilne hišice in odlično umeščeni glamping šotori, ki vam nudijo vse potrebno za udoben družinski oddih ob morju.

NOVO!

Poleg novih mobilnih hišic z zunanjim kuriščem in zastekljeno teraso je kamp v sezono vstopil s popolnoma novo recepcijo in trgovino. Ob morju se prav tako gradi nov objekt, ki bo vključeval wellness center, bazene in restavracijo.

Kamp Veštar, Rovinj - 5 zvezdic

Kamp Veštar je z letošnjim letom dosegel 5 zvezdic, kar je zgornja meja pri kategorizaciji kampov. Dodatno zvezdico si je prislužil zaradi bogatih vsebin. Peščena plaža, bazeni, športna igrišča, restavracije, bari, ... V kampu praktično ne morete pogrešiti ničesar več. Na voljo so družinske mobilne hišice  s skupnimi bazeni in parcele, ki vam nudijo čudovit pogled na morje.

NOVO!

V preteklih letih so v kampu obnovili vse sanitarije ter bazenski kompleks, zgradili so tudi novo recepcijo in športni center. Od letos so na voljo parcele s priključkom za polnjenje električnih vozil, na novo pa so uredili tudi osrednji trg z restavracijo. Pripravili so tudi novosti za najmlajše: novi animacijski klub Maisky in nova maskota otroškega kluba: zmajček Sky.

Izkoristite letošnje poletje za kampiranje in sicer v kampih z vrhunsko ponudbo, ki jo dokazuje kategorizacija s 4 oz. 5 zvezdicami. Iz prve roke spoznajte, kakšno je bivanje v vrhunskih kampih in uživajte v vseh prednostih, ki jih ponujajo.