Kamping počitnice na Lošinju – izkoristite akcijske ponudbe

Datum objave
Kategorija
Statistika

Lošinj je otok na Kvarnerju za katerega pravijo, da je otok vitalnosti. Poznamo ga po odličnih kampih, predvsem pa po lepi naravi in milem mediteranskem podnebju. Preverili smo ponudbo kampiranja na Lošinju in akcijske ponudbe.

Lošinj po velikosti sodi nekje med srednje velike hrvaške otoke in je na skorajda za petkrat manjši od sosednjega otoka Cres.

Ker Slovenci tudi na počitnicah radi obiščemo hribe, potem je pomemben podatek, da je najvišji vrh na Lošinju hrib Osoršćica (588 m) nad krajem Nerezine.

Na Lošinju se čez celo leto veliko dogaja, na voljo so številne sprehajalne in kolesarske poti, kjer lahko uživate v prekrasnih razgledih. Več o prireditvah in možnih aktivnostih na Lošinju izveste na > www.visitlosinj.hr

Kampiranje na Lošinju

Nerezine

Kraj Nerezine ima kar dva kampa – večjega kamp Lopari, ki je urejen dobra 2 km pred samim krajem in je s prenovo otroške ceste dobil tudi urejeno sprehajalno in kolesarsko povezavo, tik ob severnem delu kraja pa je urejen manjši kamp Rapoča.

Kamp Lopari je bil v zadnjih letih korenito prenovljen, zgradili so nov sanitarni objekt, prenovili kamping parcele in postavili moderne mobilne hišice. Plaža v kampu je kombinacija peščene in prodnate, imajo tudi urejeno pasjo plažo.

Pred letošnjo sezono so uredili novo naselje mobilnih hišic Osor Vista Village. Vse so zelo prostorne (43 m2) opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico in teraso.

Dodatno so zgradili novo otroško igrišče, imajo pa že lepo urejen športni center z igrišči za košarko, nogomet in mini golf, poleti pa v kampu deluje tudi surf center.

Akcijske ponudbe

Avtokampi kartica - 15% popust na kampiranje na ceno osebe in parcele v terminih 19.4. - 14.6. & 31.8. - 7.10. Akcija ne velja za parcele Premium Mare - velja ob povpraševanju ali direktnem prihodu v kamp

Kampiranje - 10% popust na kampiranje na vseh parcelah v terminih do 28.6. in od 31.8. naprej in ekskluzivni 10% popust na parcele Premium Mare v terminu 29.6. - 30.8. - velja ob spletni rezervaciji

Mobilne hišice – do 15 % popust na najem mobilnih hišic tipa Osor - velja tudi med glavno sezono

Kamp Rapoča je za vse, ki imate radi manjše kampe z veliko sence in bližino kraja, je kamp Rapoča prava izbira. Kamping parcele pod borovci tik ob morju, v ozadju nekaj mobilnih hišic za 4-6 osebe, nekaj otroških igral, čeprav se otroci najraje zadržujejo kar na plaži, lokal ob morju, restavracija, trgovina, sladoled … vse je v bližini.

Če bi radi otrokom pustili tudi nekaj več svobode, potem pridite v Rapočo. Večina plaže je sicer skalnate, ima pa dva peščena zaliva, kjer je lažji vstop v morje, ob plaži pa je urejeno tudi igrišče za odbojko na mivki. Hkrati pa je kamp tudi odlično izhodišče za pohod na planino Osoršćica

Akcijske ponudbe

Avtokampi kartica - 15% popust na kampiranje na ceno osebe in parcele v terminih 19.4. - 14.6. & 31.8. - 7.10. Akcija ne velja za parcele Premium Mare.

Spletne rezervacije - do 10% popust na Premium parcele čez celo sezono

Mali Lošinj

Kamp Poljana – Baia Holiday je zanimiv kamp, ki ima kamping parcele urejene na vzhodni in zahodni strani otoka. Odprt je od marca do novembra, tako da je zanimiv tudi za velikonočne in jesenske počitnice.

Lokacija kampa je 4 km pred Malim Lošinjem do katerega vodi urejena sprehajalna in kolesarska pot.

V kampu Poljana so na voljo senčne in sončne parcele urejene ob prodnatem zalivu, na robu katerega je tudi urejena nudistična plaža. Kamp je znan po dobri animacija in zanimivem otroškem igrišču.

Na voljo so tudi moderne mobilne hišice z dvema ali tremi spalnicami in tudi družinski glamping šotori.

V kampu je trgovina in restavracija, ki ima novega upravljalca in gostje zelo pohvalijo hrano.

Akcijske ponudbe

Avtokampi kartica - 15% popust na kampiranje na parcelah Pineta ali Premium v terminu 29.3. - 17.5. & 2.6. - 25.6. & 9.9. - 5.10. v primeru min. 3 noči

Cene najema mobilnih hišic >

Kamp Čikat – vrhunsko urejen kamp, ki sodi tudi med najboljše kampe v Evropi in eden redkih kampov na Hrvaškem, ki je odprt čez celo leto. Lokacija kampa je na zahodni strani otoka, 20 minut hoje od centra Malega Lošinja.

V zadnjih letih so v kampu popolnoma prenovili parcele, ki so sedaj v delu pri morju urejene v terasah, jih opremili z elektriko in vodo, določene imajo tudi odtok, prenovili kar nekaj sanitarnih objektov (dva sta tudi ogrevana), zgradili nov športni center, restavracijo ob morju in bazenski kompleks z morsko vodo in tobogani.

V kampu Čikat so dobrodošli tudi kužki, saj imajo urejeno plažo za pse, poleti imajo tudi učitelja vzgoje psa, sicer pa je plaža v kampu omejena na dva prodnata zaliva, sosednji zaliv Čikat (5 minut hoje od recepcije kampa) pa ima mivko.

Akcija

Najem mobilne hišice - od 2. do 21. junija 2024 v kampu Čikat nudijo 15% popust na določene tipe hišic za 4 - 6 oseb. Akcija velja tudi za mobilne hiške ob morju.