Mobilne hišice Kvadra - dnevi odprtih vrat Pakoštane - 1.9. in 2.9.

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kvadra je slovenski proizvajalec mobilnih hišic in kraju Pakoštane omogoča nakup novih mobilnih hišic. V okviru dnevov odprtih vrat, ki bodo potekali 1.9. in 2.9., bodo pripravili predstavitve njihovih mobilnih hišic.

Podjetje Kvadra je v Pakoštanih uredili novo naselje mobilnih hišic Holiday Village Twins, ki vključuje 30 mobilnih hišic. Gre za nadstandardno opremljen resort, ki bo odprt čez celo leto, lokacija pa je 500 metrov od morja in centra kraja.

V sklopu turističnega naselja mobilnih hišic bo tudi bazen in otroško igrišče.

Mobilne hišice Kvadra Twins so povsem nove in urejene tako, da so primerne tudi za daljše bivanje. Površina hišic je 50 m2, dodatno pa je vsaka opremljena še s teraso površine 24 m2.

Vsaka mobilna hišica ima velik dnevni prostor s kuhinjo in direktnim dostopom do terase, tri spalnice – dve z zakonsko posteljo in ena s pogradom ter dve kopalnici z wc in tuš kabino.

Ker gre za nadstandardne mobilne hišice, bodo te za razliko od klasične opreme imele dodatno še dve klimatski napravi, pralni stroj v kopalnici, pomivalni stroj in pečico v kuhinji.

Omogočajo nakup popolnoma opremljene mobilne hišice s teraso, ki jo lahko uporabite tudi kot investicijo v počitniško nepremičnino in jo potem tudi oddajate.

V petek 1.9. in soboto 2.9. 2023 pripravljajo predstavitev Holiday Village Twins in vzorčnih mobilnih hišic.

Vsi zainteresirani se lahko prijavite na ogled na mail info@kvadra.si ali na telefonski številki +386 51 660 099. Predstavitev nadstandardnih mobilnih hišic bo na lokaciji GPS 43.90844, 15.51797.