Kvadra Mobil omogoča nakup in postavitev mobilne hišice na Hrvaškem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Slovenski proizvajalec mobilnih hišic Kvadra Mobil bo v Pakoštanih zgradil naselje mobilnih hišic Kvadra resort. Omogočajo nakup hišic in postavitev na 10 letni pavšal.

Slovensko podjetje Kvadra Mobil je znano po izdelavi mobilnih hišic in možnosti postavitve hišice na nekaterih zanimivih lokacijah na Hrvaškem.mobilne hišice Kvadra - avtokampi.si

V sezoni 2019 bodo v Pakoštanih, v neposredni bližini kampa Kozarica in turističnega naselja Pine Beach, postavili naselje mobilnih hišic – Kvadra resort.

V novem naselju bo prostora za 10 mobilnih hišic tipa Kvadra Exclusive, gostom pa bo na voljo tudi bazen. Lokacija novega naselja je od morja oddaljena 200m.

Mobilne hišice Kvadra Exclusive so bogato opremljene z vrhunskim dizajnom za najzahtevnejše kupce. Hišice so dimenzije 8,5 x 4 m, stranke pa se lahko izbirajo notranjo razporeditev, saj nudijo 2 ali celo 3 spalnice. Notranjost je nadstandardno opremljena z led osvetljavo, nekoliko višjim stropom ter dvojnimi panoramskimi vrati. Hišice imajo dnevnim prostorom s popolnoma opremljeno kuhinjo, dvema kopalnicama in teraso.
mobilne hišice Kvadra - avtokampi.si

Kupcem mobilnih hišic Kvadra v Pakoštanih nudijo 10 letno pogodbo in v naprej znano ceno pavšala, ki bo 3.000€ + plačilo elektrike in vode po števcu, ob tem pa pavšal vključuje neomejeno število oseb.

Pri podjetju Kvadra pa omogočajo postavitev njihovih mobilnih hišic še na naslednjih lokacijah na Hrvaškem:

- Privatni Kamp Davor (Tisno, Murter), 20m od morja - pavšal 3500 €
- Resort Lastura (Novalja, otok Pag) - (avšal 3000 €
mobilne hišice Kvadra - avtokampi.si- Privatni kamp Sibinj (Sibinj) 40m od morja - pavšal 3500 €
- Privatni kamp BEPO & PORT Pakoštane 50m od morja - pavšal 3500 €
- Privatni kamp IVICA Pakoštane  150m od morja - pavšal 2500 €
- Privatni kamp v kraju Biograd, oddaljenost od morja 10 - 100m - pavšal 3.500 €

Več informacij o ponudbi in cenah mobilnih hišic Kvadra ter postavitvi hišic na Hrvaškem lahko dobite na spletni strani www.kvadra.si oz. na elektronskem naslovu info@kvadra.si