Kamp Kozarica, Pakoštane - nakup mobilne hišice in počitniške prikolice

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Kozarica - Pakoštane so se odločili, da v prodajo ponudijo rabljene mobilne hišice Adria za 4 - 5 oseb in počitniške prikolice Adria Adria za 4 osebe, ki lahko ostanejo na pavšalu v kampu.

Kamp Kozarica v Pakoštanih je znan kamp, ki se lahko pohvali z odlično senco in bližino kraja, v okolici pa je kar nekaj lepih kolesarskih poti in zanimivih izletov npr. Vransko jezero, slapovi Krke, otok Pašman ...

Že lansko leto so v kampu v prodajo ponudili nekaj mobilnih hišic, letos pa prodajajo mobilno hišico Dalmacija in počitniško prikolico Adria Adora.

Prodaja mobilnih hišic Adria Dalmacija

Mobilne hišice so dimenzije 7,5m x 4 m in je letnik 2013. Vsaka hišica je opremljena z dvema spalnicama – ena z zakonsko posteljo in druga z dvema ločenima posteljama, dnevnim prostorom s kuhinjo (štedilnik, hladilnik, pomivalno korito, omare, klima) in dvema kopalnicama s tuš kabino.

Lokacija mobilnih hišic je na parceli v bližini trgovine v osrednjem delu kampa.

Cena mobilne hišice brez pavšal je 25.000 € + PDV. Možen je tudi nakup na podjetje

Prodaja počitniških prikolic Adria Adora 513 TK

Prikolice Adria Adora so za 4 osebe in so opremljene s spalnico z zakonsko posteljo in dodatno ima še pograd, dnevni prostor s kuhinjo in kopalnico, pred prikolico pa je namesto baldahina urejena nadkrita terasa.

Počitniške prikolice so letnik 2015 in so dodatno opremljene še s klimatsko napravo. Lokacija počitniške prikolice je v osrednjem delu kampa.

Cena počitniške prikolice brez pavšala je 18.000 €.

Več informacij glede nakupa mobilnih hišic in počitniške prikolice ter pogojev nakupa:

- telefon +385 91 430 65 95 (Tomislav,  pon. - pet. med 8 - 16h)

- mail - t.skulic@adria-more.hr