Prodaja nove mobilne hišice Adria v kampu Kozarica

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Kozarica leži v borovem gozdičku ob robu kraja Pakoštane. Zaradi lege tik ob morju, odlične sence in urejene plaže je priljubljen pri slovenskih gostih. V prodaji imajo eno mobilno hišico Adria SLine za 4+1 osebo.

Severni del Dalmacije je zanimiv za goste, ker je hitro dostopen po avtocesti, pohvali pa se lahko s čistim morjem in številnimi možnostmi izletov s čolnov. Pakoštane so tudi zanimivo izhodišče za ogled Kornatov.

Kamp Kozarica je srednje velik kamp urejen med borovci, kjer imajo urejeno plažo z veliko sence, ob njej je lokal, otroško igrišče, pri recepciji pa so tudi športna igrišča za košarko, nogomet in odbojko. Za otroke je na plaži urejen tudi manjši bazen.

Lokacija kampa je zanimiva za številne izlete od bližnjega Vranskega jezera z naravnim parkom do kolesarjenja do Biograda ali pa po otoku Pašman ter izletov s čolnom na bližnje otoke Vrgada, Pašman, Žut, Kornati …

Prodaja mobilne hišice Adria

Iz kampa Kozarica so nam javili, da imajo v prodaji novo mobilno hišico Adria – model SLine, dimenzije 7,5 x 4 m za 4 + 1 osebo. 

Hišica je opremljena z dvema spalnicama, od katerih ima ena zakonsko posteljo, druga pa dve ločeni postelji, dnevnim prostor, kjer je tudi jedilna miza in kavč z možnostjo ureditve dodatne postelje, ter popolnoma opremljeno kuhinjo in kopalnico z wc-jem in tuš kabino.

Mobilna hišica bo postavljena na parceli št. 381 v osrednjem delu kampa.

Cena mobilne hišice brez pavšal je 45.000 €. Možen je tudi nakup na podjetje.

Cena pavšala za mobilno hišico je 5.300 € in vključuje 15 oseb, otroci do 12 let so vključeni v ceno.

Več informacij:

- telefon +385 91 430 65 95 (Tomislav,  pon. - pet. med 8 - 16h)

- mail - t.skulic@adria-more.hr