Kdo je osvojil šotor Bertoni iz trgovine NaZraku.si

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamping trgovina NaZraku.si nudi nakup kakovostnih šotorov in opreme za kampiranje. V nagradi igri so podarili šotor Bertoni za 4 osebe. Kdo ga je dobil?

V trgovini NaZraku.si bodo poskrbeli, da nakup šotora ne bo stresen in da se boste odločili za trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.sišotor, ki bo služil vašim potrebam tako glede velikosti kot tudi glede materialov.

Izbirate lahko med tremi znamkami šotorov: Kampa, Bertoni in Coleman, glede velikosti skorajda ni omejitev, saj imajo v ponudbi šotore za 2 - 8 oseb, dodatno pa tudi šotore za kolesarje in motoriste. Najnovejši so napihljivi šotori, ki imajo kar nekaj prednosti pred klasičnimi s palicami.

V nagradni igri, ki je v mesecu maju potekala na naši spletni strani je trgovina Nazraku.si podarila šotor Bertoni za 4 osebe. Pod novico smo objavili ime srečnega nagrajenca. Čestitamo!

Trgovina Nazraku.si omogoča ljubiteljem kampiranja nakup kvalitetnih šotorov in ostale kamping opreme. Ker tudi sami kampirajo s šotorom lahko iz lastnih izkušenj trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.sipomagajo in svetujejo pri nakupu šotora. Tukaj je v prvi vrsti pomembno izbrati pravo velikost šotora, še posebej če gre za družinsko kampiranje, kjer je potrebno računati, da morate ob spalnem delu imeti tudi dovolj velik "dnevni prostor".

Med materiali boste našli šotore iz poliestra ali šotore iz zračnega tehničnega bombaža, ki bolje uravnava temperaturo in je tako primernejši za kampiranje ob morju. Da pa težav pri izbiri še ni konec so tu še klasični šotori s palicami, ki za postavitev potrebujejo nekaj več časa, in novejši napihljivi šotori, ki s pomočjo napihljivih komor omogočajo enostavno postavitev in trdnost tudi ob močnejšem vetru.

Nakup dodatne kamping in športne opremetrgovina Nazraku.si - kajaki, kanuji in SUP deske - avtokampi.si
Med kamping opremo so vam v trgovini Nazraku.si na voljo tudi kamping omarice, mize, stoli, ležalniki, samonapihljive blazine, kamping postelje, spalne vreče, melaminska posoda... Ker bo poleti zopet zelo vroče, poskrbite za dodatno senco, ki vam jo zagotavljajo paviljoni.

Za vse ljubitelje vodnih športov in veslanja imajo odlično ponudbo napihljivih in trdnih kajakov ter kanujev, odločite pa se lahko tudi za napihljive SUP deske.


Celotno ponudbo trgovine Nazraku.si si oglejte na  www.nazraku.si

NAGRADNA IGRA - TRGOVINA NAZRAKU.SI JE PODARILA ŠOTOR BERTONI

1. nagrada - šotor Bertoni Giglio 4 XL
PETER JENKO - CERKLJE

Nagrajencu čestitamo za osvojitev lepe nagrade. O prevzemu šotora ga bomo obvestili po elektronski pošti.