Kampiranje v majhnem družinskem kampu Puntica Ražanac

Datum objave
Kategorija
Statistika

Vse več je kampistov, ki iščejo manjše kampe brez nepotrebnih dodatnih storitev, animacije, bazenov... Kamp Puntica Ražanac je primer lepega družinsko vodenega kampa v severni Dalmaciji, ki poleg kampiranja omogoča tudi cenovno ugoden najem mobilnih hišic in apartmajev.

Vse več je kampistov, ki iščejo manjše kampe brez njim nepotrebnih dodatnih storitev, animacije, bazenov ipd. Na Hrvaškem že nekaj let obstaja tudi kategorija najboljših majhnih kampov, ki se lahko pohvalijo z lepo urejenimi parcelami in sanitarijami.kamp Puntica Ražanac - avtokampi.si

Med take mini OK kampe, ki nudijo tudi nekaj domače pristnosti, sodi tudi kamp Puntica, ki je urejen v kraju Ražanac. Gre za manjši kraj, ki je od avtoceste Zagreb - Zadar oddaljen le 12km in leži ob cesti, ki povezuje Zadar in otok Pag. Iz kampa je pogled na celoten Velebit, od plaže pa je oddaljen le 100 metrov. V kampu Puntica omogočajo kampiranje na urejenih parcelah, najem mobilnih hišic in apartmajev.

Kampiranje že za 26 eur, najem mobilne hišice od 35 - 99 eur
Gre za cenovno zelo ugoden kamp, saj kamping nočitev v glavni sezoni za 2 osebi v šotoru z elektriko stane 26 eur, najem mobilne hišice pa v nizki sezoni stane le 35 eur, v juliju in avgustu pa do 60 do 99 eur. Nudijo pa še dodatne popuste na dolgo bivanje in 5 - 10% popust na Avtokampi.si kamping kartico.
kamp Puntica Ražanac - avtokampi.si
Kampistom v kampu Puntica Ražanac je na voljo 40 parcel namenjenih kampiranju opremljenih z elektriko, vodo in dotokom, ob robu kampa pa je lepo urejen sanitarni objekt.

Na drugi strani kampa je postavljenih nekaj mobilnih hišic za 4 odrasle osebe in 2 otroka, ki jih lahko najamete in uživate na dopustu. Vse mobilne hiške imajo spalnico z zakonsko posteljo, otroško sobo, dnevni prostor s kuhinjo, dve kopalnici in teraso. Vse mobilne hiške so klimatizirane, v njih pa so dovoljeni tudi psi. V sklopu kampa imajo še pet apartmajev za 3 - 5 oseb.

Gostom je namenjen tudi družaben prostor z velikim žarom, mizami in klopmi, kjer lastnik pripravil piknike dobrodošlice, seveda pa morate poizkusiti njihovo domače vino. Pekarna je oddaljena 50 metrov, trgovina in restavracije pa v samem kraju. Otrokom je manjše igrišče na voljo v kampu, dodatno je še na plaži, kjer je tudi igrišče za odbojko. Plaža je večinoma prodnata, z manjšimi drevesi ob samem robu plaže, ki nudijo tudi nekaj sence.

Lokacija kampa Puntica omogoča številne izlete npr. na otok Pag in Vir, ogled Nacionalnih parkov Paklenica in Kornati, reke Zrmanje, ki nudi tudi rafting in vožnje na SUP deskah, samo 10 minut vožnje pa je oddaljen kraj Nin z zanimivo peščeno plažo.

Več informacij o kampu Puntica, cenah kampiranja in najema mobilnih hišic ter apartmajev izveste na www.camping-puntica.hr