Arena kampi so odprti - cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampi na jugu Istre - v okolici Pule, Medulina in Premanture bodo odprti od torka, 19. maja. Preverili smo kakšne novosti čakajo kampiste in kdaj bo možno cenejše kampiranje in ugodnejši najem mobilnih hišic.

Kampiranje v senci borovcev

Vsi Arena kampi se bodo odprli 19. maja, edino glamping resort Arena One 99 v Pomerju bo vrata odprl 29.5.

Kampi Arena na jugu Istre so priljubljeni pri kampistih, ki si želijo naravnih kampov z veliko sence borovcev in raznolikimi plažami. Priljubljeni so izleti na Kamenjak, kolesarjenje po številnih urejenih poteh ob morju in notranjosti Istre ter ogled Pule z rimsko Areno in številnimi poletnimi prireditvami.

Kampisti, ki si želijo na dopustu več zabave, dogajanja in animacije bodo izbrali enega od večjih kampov. Sem sodijo kampi: Arena Medulin, Arena Stupice in Arena Stoja.

Tudi kamp Arena Grand Kažela sodi med večje in letos je bil deležen največ novosti - po novem ne omogočajo več nudističnega kampiranja, so pa na novo uredili kamping parcele in stare mobilne hišice za menjali z novimi. Že lani so zgradili nove bazene s tobogani, uredili otroška igrala, izboljšali animacijo..

Za družinsko kampiranje je zelo zanimiv kamp Arena Medulin, ki ima peščeno osrednjo plažo in obilo sence borovcev.

V manjših kampih Arena Tašalera, Arena Runke in Arena Indije bodo uživali predvsem ljubitelji mirnih počitnic v senci borovcev, kjer bodo doživeli pristno kampiranje.

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov

Najem mobilne hišice omogočajo v kampih Arena Kažela, Arena Medulin, Arena Stupice, Arena Stoja, Arena Tašalera in Arena Indije. V vseh kampih so mobilne hiške za 4 osebe opremljene z dvema spalnicama, lastno kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico in teraso.

Najbolj moderne so nove mobilne hišice v kampu Arena Kažela, ki navdušijo z moderno opremljenostjo. Gre za hišice za 4 +2 osebi, ki bodo s površino od 30 do 40 m2 in velikimi terasami nudile zelo udobne počitnice.

Za zahtevnejše goste pa imajo v kraju Pomer odličen resort z glamping šotori - Arena One 99 Glamping, kjer goste razvajajo z udobnimi namestitvami v popolnoma opremljenih glamping šotorih za 2 – 6 oseb. Uživate lahko v wellnessu v naravi s savno, jacuzziji in masažami, otroški animaciji in ponudbi vodnih športov.

Cenejše kampiranje, najem mobilnih hišic in glamping šotorov

Popust na Avtokampi.si kamping kartico

​Kampi Arena omogočajo cenejše kampiranje z Avtokampi.si kamping kartico. V času nizke sezone je popust 10% na ceno osebe, v terminu 20.6. - 4.9. pa 5% na ceno osebe. Popust velja v primeru min. 3 nočitev in velja max. za 4 osebe.

Akcijska ponudba kampiranja - 2 osebi kampirata že od 14 €

Kampi omogočajo posebne cene kampiranja za 2 osebi in psa na parceli z elektriko, ki veljajo v primeru minimalno 2 nočitev in spletne rezervacije parcele:

- Kamp Arena Medulin - termin 19.5. do 6.6. & 1.9. do 3.10. - akcijska cena od 19 €

- Kamp Arena Grand Kažela - termin 19.5. - 6.6. & 1.9. - 3.10. - akcijska cena od 19 €

- Kamp Arena Stupice - termin 19.5. do 6.6. & 1.9. do 3.10. - akcijska cena od 17 €

- Kamp Arena Stoja - termin 19.5. do 6.6. & 1.9. do 3.10. - akcijska cena od 17 €

- Kamp Arena Indije - termin 19.5. do 6.6. & 1.9. do 3.10. - akcijska cena 17 €

- Kamp Arena Tašalera - termin 19.5. do 6.6. & 1.9. do 27.9. - akcijska cena od 14 €

- Kamp Arena Runke - termin 19.5. do 6.6. & 1.9. do 27.9. - akcijska cena od 15 €

15% popust - najem mobilne hišice Arena že za 47 €

Predvsem spomladi in jeseni je najem mobilnih hišic priljubljen tudi pri kampistih, ki sicer kampirajo s šotori. Tako lahko preživite velikonočne praznike in prvomajske počitnice kar v mobilni hišici Arena, ki nudi posebne cene najemov.

Ob minimalno 5 nočitvah vam v določenih terminih izven glavne sezone nudijo 15% popust na najem mobilne hišice. Tako je najnižja cena najema v kampih Arena Indije in Arena Tašalera, kjer se cena prične pri 47 €, v ostalih kampih pa pri 51 do 56 €.

Cena najema najnovejših in najbolj modernih mobilnih hišic v kampu Arena Grand Kažela pa je v primeru zgodnje rezervacije za vsaj 5 noči od 126 € na noč.

15% popust - najem glamping šotorov

Arena One 99 Glamping omogoča drugačne počitnice v šotorih za pare ali družine.

V terminih 29.5. – 5.7. je cena najema glamping šotora za 2 osebi od 60 € in velja v primeru vsaj 5 nočitev.

Več informacij o Arena kampih in ponudbah kampiranja ter najema mobilnih hišic - www.arenacampsites.com