AKCIJA – Kamp Arena Indije, Banjole nudi 25% popust na kampiranje in mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Z veseljem vse ljubitelje kampiranja v senci borovcev vabimo v kamp Arena Indije – Banjole pri Puli, kjer so posebej za obiskovalce spletne strani Avtokampi.si pripravili 25% popust na kampiranje in najem mobilnih hišic.

Ugodnejše kampiranje v Banjolah​

Akcija velja v kampu Arena Indije od 17.6. do zaprtja kampa konec septembra 2020. Popust se dobi ob spletni rezervaciji parcele ali mobilne hišice za vsaj 5 noči - popust je že upoštevan ob prikazu cen!

> 25% kamping popust na osebe in parcele - rezervacije >>

> 25% na najem vseh tipov mobilnih hišic - rezervacije >>

Rezervacijo parcele ali mobilne hiške lahko kasneje brezplačno odpoveste do 48 ur pred prihodom.

Kampiranje pod borovci na jugu Istre

Kamp Arena Indije je urejen na polotoku v Banjolah in je od Pule oddaljen 10 km. Gre sicer za starejši kamp, ki nudi pristno kampiranje v senci borovcev, lahko pa se odločite tudi za najem mobilnih hišic.

Kamping parcele so urejene vzdolž celotne obale – vse so opremljene z elektriko, nekaj pa jih ima tudi vodo. V kampu so dobrodošli tudi kužki, za katere imajo urejeno pasjo plažo.

Ob manjšem otroškem igrišču imajo tudi možnost najema pedalinov in čolnov ter potapljaški center, ljubitelji Kamenjaka pa se do tja zapeljejo kar s kolesom. Plaža v kampu je kombinacija prodnate in skalnate.

Gostom z našo kamping kartico omogočajo od 5 -10% popust v primeru min. 3 nočitev, če pa boste kampirali vsaj 5 noči, pa se splača izkoristiti akcijo na kampiranje s 25% popustom in parcelo predhodno rezervirati >>

Najem mobilne hišice Arena Indije

V gornjem delu kampa lahko uživate v mobilnih hišicah za 4+1 osebo, ki so od morja oddaljene od 100 do 150 metrov.

Gre za mobilne hišice površine 24m2, ki so opremljene z dvema spalnicama (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima posteljama), dnevnim prostorom s kuhinjo, lastno kopalnico in teraso. Ob doplačilu so v hišicah dovoljeni tudi psi.

Ob rezervaciji vsaj 5-ih nočitev boste prejeli 25% popust na najem mobilne hišice - rezervacije >>

Rezervacija parcel in mobilnih hišic

Za rezervacijo v kampu Arena Indije morate obvezno uporabiti te spletne poveze, ki že vključujejo kodo za 25% popust:

> 25% kamping popust na osebe in parcele - rezervacije >>

> 25% na najem vseh tipov mobilnih hišic - rezervacije >>