Kampirajte v najbolj senčnem kampu na otoku Krk

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampisti imamo radi kampe, ki nudijo tudi senco na parcelah in kamp Glavotok je zagotovo najbolj senčen kamp na otoku Krk. Leži na zahodni strani otoka s pogledom na Cres , Opatijo in Učko.

Kamp Glavotok je zelo miren kamp z urejenimi parcelami v senci hrastovih dreves vzdolž obale. V kampu imajo dva lepa večja prodnata zaliva in še nekaj manjših.

V enem je večji del dneva odlična senca, kar je pomemben podatek za družine z majhnimi otroki. Če želite uživati na samotni plaži, pa so urejene potke iz kampa do lepih lokacij.​

NOVO - Letos so v kampu večino novosti uredili »pod zemljo«, kjer so poskrbeli za ureditev kanalizacije. So pa uredili nekaj novih kamping parcel v coni B in razširili gornji neparcelirani del. Za lastnike čolnov bo dobrodošla ureditev klančine za spuščanje čolnov v morje.

Ob urejenih kamping parcelah pa se lahko odločite tudi za najem udobnih mobilnih hišic ali bungalovov za 4+1 osebo. Najbolj moderne so mobilne hišice z velikimi terasami, ki so postavljene ob morju od koder so tudi prekrasni sončni zahodi.

Ker je kamp prijazen do gostov s kužki, so ti ob doplačilu dovoljeni tudi v hišicah, urejena je tudi pasja plaža.

Za otroke je urejeno igrišče in manjši zunanji bazen z ogrevano vodo, v poletnih mesecih pa v morju postavijo še vodni park z napihljivimi igrali. Animatorji poskrbijo tudi za različne otroške ustvarjalno plesne delavnice. V kampu deluje potapljaški center, omogočajo tudi najem kanujev in koles.

Ob trgovinici s pekarno je urejena tudi tržnica z zelenjavo in sadjem ter potrebščinami za na plažo, priporočamo pa obisk restavracije, kjer ob večerih pripravijo tudi jedi izpod peke.

Z Avtokampi.si kamping kartico lahko v kampu Glavotok v terminih 19.4. - 9.6. & 23.6. - 29.6. in 8.9. - 13.10. kampirate že za 18 € na noč. Akcijska cena velja za 2 osebi na omejenem številu parcel v coni A (št. parcel 1-10, 63-81, 101-110) in neomejeno v coni B.

Več informacij o kampu Glavotok dobite tudi na spletni strani - www.kamp-glavotok.hr