Kampirajte v kampu Vira na otoku Hvar

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Vira je lepo opremljen kamp v Dalmaciji, ki nudi urejene parcele ter možnost najema mobilnih hišk, šotorov in počitniških prikolic...

Kamp Vira je zanimiv kamp, ki leži ob lepi prodnati plaži na zahodnem delu Hvara. Gre za kamp, ki gostom omogoča mirne počitnice na parcelah v senci borovcev, lahko pa se odločite tudi za najem mobilne hišice, šotora in agencijske počitniške prikolice.

Parcele v kampu Vira

Od samega kraja Hvar je kamp Vira oddaljen le 4 km.  Iz kampa večkrat dnevno organizirajo prevoz do mesta, lahko pa se zapeljete tudi s kolesom po cesti, ki poteka ob morju in vas skozi manjši predor pripelje v center Hvara.

Kamping parcele v kampu Vira so ob morju namenjene predvsem šotoristom, sa jo manjše in urejene v terasah. Te parcele imajo večinoma zelo dobro senco, na njih pa je omogočen priklop na elektriko. za avtodome in prikolice so parcele urejene v srednjem in gornjem dleu kampa, kjer je nekaj parcel tudi z vodo.

V sezoni na parcelah za šotore v coni ob morju ni mogoče imeti parkiranega vozila, saj je prostora malo, zato je parkirišče urejeno pri recepciji.

Najem mobilnih hišic, šotorov in prikolic v kampu Vira

V gornjem delu omogočajo najem mobilnih hišic, ki so s površino 24 in 32m2 dovolj prostorne za udobne počitnice 4 oseb. Vsaka mobilna hiška ima dve spalnici, kopalnico, dnevni prostor s pomožnimi ležišči, kuhinjo in teraso. Mobilne hišice so klimatizirane, ob doplačilu pa je v njih dovoljeno imeti tudi psa.

Gosti, ki nimajo svoje kamping opreme, lahko v kampu Vira najamejo tudi šotor, ki je opremljen s posteljo, posteljnino, elektriko, hladilnikom, stoli in mizo ali pa se odločijo na najem počitniške prikolice agencije Gebetsroither za 4 osebe, ki ima prav tako vso potrebno opremo za kampiranje.

Plaža, animacija, gostinska ponudba

Pri recepciji kampa deluje trgovina, restavracija in lokal sta sami plaži, imajo pa še igrišče za odbojko na mivki, mini golf, biljard, otroško igrišče in animacijo, ki deluje tik ob plaži. V kampu omogočajo tudi najem pedalinov, kajakov in SUP desk.

Cenejše kampiranje s kamping kartico

Kamp Vira čez celo sezono omogoča 5% popust na kampiranje na Avtokampi.si kamping kartice, ki jo brezplačno naročite tukaj.

Več informacij o ponudbi kampa Vira na Hvaru dobite na spletni strani www.campvira.com