Kamping trgovina NaZraku.si z novo ponudbo šotorov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nakup šotora ni tako enostavna naloga, kot izgleda saj je ponudba zelo pestra, ob samih materialih in velikosti pa sedaj lahko izbirate tudi med šotori s palicami in napihljivimi šotori.. Preverite ponudbo trgovine NaZraku.si, ki nudi kakovostne šotore znamk Kampa in Bertoni.

V trgovini NaZraku.si dobite kakovostne šotore, kamping opremo, kanuje, kajake in SUP trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.sideske. Za novo kamping sezono so pripravili nekaj novih modelov šotorov, med katerimi so zelo popularni napihljivi šotori Kampa. Na voljo so tudi novi modeli šotorov Bertoni, še lažje kamping mize in udobnejše samonapihljive blazine.

Če potrebujete kakovosten šotor in dober nasvet glede kvalitete materialov, izdelave in primerne velikosti, potem preverite ponudbo v trgovini NaZraku.si. Na voljo so majhni šotori za 2 – 4 osebe in večji šotori primerni tudi za daljše družinsko kampiranje. Novost so šotori, ki jih postavite ob kombiju in si povečate dnevni prostor, medtem ko imate spalni del urejen v vozilu.

Ponudba napihljivih in klasičnih šotorov Kampa
Podjetje Kampa je v segmentu napihljivih šotorov eden vodilnih proizvajalcev. Napihljivi šotori imajo kar nekaj prednosti pred klasičnimi - hitrejše postavljanje in pospravljenje, ob močnem vetru ni težav s palicami, ki lahko poškodujejo šotor, v primeru zračnih tub pa to ni možno.trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.si

Veliko ljudi ima strah pred napihljivimi šotori, ker mislijo, da se bodo preluknjali. Ogrodje napihljivega šotora je zelo vzdržljivo in ga v normalnih pogojih ni možno poškodovati. Šotori Kampa imajo Air Pole komore, ki so dodatno zaščitene in zapete v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča jo lahko enostavno vzamete iz zaščitnih materialov in zamenjate z novo.

Kampa omogoča nakup šotorov narejenih iz visokokvalitetnega in zračnega tehničnega bombaža, ki zagotavlja enako zaščito kot poliestrski šotori, hkrati pa nudi zračenje, boljšo regulacijo temperature v poletnih dneh in s tem tudi udobnejše bivanje.trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.si

Nekateri letošnji modeli šotorov Kampa so dobavljivi v novih barvah, na voljo so šotori z zatemnjenimi spalnicami in večjimi zračnimi odprtinami, izboljšan je sistem zapiranja zaves in možnost nakupa mrežaste prednje stene šotora, tako da mrčes ostane zunaj, vi pa imate še vedno maksimalno zračen šotor.

Med novimi modeli šotorov Kampa sta najbolj zanimiva Hayling 4 Classic AIR Pro in Bergen 4 Classic AIR Pro, ki sta bila lani prodajna uspešnica med večjimi modeli.

Serija napihljivih šotorov Advantage je ostala enaka kot lani in še vedno nudi dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Z vodnim stolpcem 6.000mm in integriranim dnom bodo zadovoljili potrebe še tako zahtevnega šotorista.

Ima pa Kampa v ponudbi tudi klasične Endurance šotore s palicami iz jekla ali steklenih vlaken ter kvalitetnim poliestrom s 5.000mm vodnega stolpca. Gre za cenovno dostopnejše šotore z integriranim dnom, ki ščiti v primeru slabšega vremena.

trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.siSamostoječi šotori za kombije
Kampa avto šotori so letošnja novost in so namenjeni predvsem enoprostorcem, kjer si popotniki radi uredijo spalni del, dodatni šotor pa se enostavno pritrdi na vozilo. Na voljo je šotor s palicami ali napihljiv šotor modela Tailgater, ki so samostoječi, tako da lahko greste z vozilom na izlet, šotor pa ostane in vse ostale potrebščine pa ostanejo lepo v kampu.


Klasični šotori Bertoni

Pri podjetju Bertoni vztrajajo pri klasičnih šotorih s palicami in v ponudbi imajo bogato izbiro manjših šotorov za 2 -4 osebe, na voljo pa je tudi nekaj večjih šotorov za 5 – 6 oseb.
trgovina Nazraku.si - šotori Bertoni - avtokampi.si
Nova sta šotora Speedlight ALU in Hornet sta manjša šotora za 2 osebi, ki navdušita s težo pod 2kg, kvalitetnim materialom, ki nudi 4.000mm vodnega stolpca in hitro postavitvijo. Primerna sta tudi za motoriste in kolesarje. Motoristom je na voljo nov model šotora Biker, ki ima v predprostoru tendo pod katero lahko pospravite motor.

Šotora Globo 3 VIP in 4 VIP sta nova in omogočata enostavno postavitev ter veliko zračenja,saj imata tri vhode opremljene z mrežami proti mrčesu. Gre za cenovno ugodna šotora z integriranim dnom.

Kamping oprema
Letošnja novost v ponudbi Nazraku.si je melaminska posoda Kampa, ki je na voljo v različnih barvah. Dopolnili so ponudbo kamping stolov, kjer imajo tudi strgovina Nazraku.si - kajaki, kanuji in SUP deske - avtokampi.sitole z nosilnostjo do 180kg, na zalogi imajo kamping mize Zero, ki so od primerljivih polovico lažje.

Za bolj zahtevne šotoriste imajo tudi odlične samonapihljive blazine debeline 10cm, ki so polnjene s samoraztegljivo peno in nudijo vrhunsko udobje. Predvsem za pavšaliste pa je zanimiva tudi ponudba zložljivih postelj, kjer imajo tudi model s pogradom.

Če pa radi med počitnicami tudi veslate, potem si oglejte ponudbo napihljivih kajakov, kanujev in SUP desk. Za še bolj zahtevne imajo na voljo tudi trdne in zelo kompaktne kajake ter kanuje znamk Exo in Point 65.

Celotno ponudbo kamping opreme in šotorov si oglejte na www.NaZraku.si