Kampi v Umagu z ugodnješo ponudbo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Družba Istraturist upravlja vse večje turistične nastanitvene kapacitete v okolici Umaga. Tako so v njihovi lasti tudi kampi: Pineta, Stella Maris, Finida, Park Umag (ex Ladin gaj) in naturistični kamp Kanegra, ki so pri slovenskih kampistih zelo priljubljeni.

Velika prednost umaških kampov je bližina osrednji Sloveniji, saj so vsi kampi iz Ljubljane dosegljivi že v dobri uri. Vsi kampi Istraturista se lahko pohvalijo s štirimi kakovostnimi zvezdicami. Kljub temu pa vsako leto vložijo velik sredstva v dodatno izboljšanje ponudbe.

Največja letošnja novost je 22 Premium mobilnih hišic v kampu Park Umag, ki so jih postavili na povsem novem delu kampa. Hišice so urejene v mediteranskem stilu in so luksuzno opremljene z dvema kopalnicama. v novem naselju hišic so postavili tudi tri manjše bazene, gostom pa je na voljo brezplačen dostop do interneta.

Za rezervacije do 1.4. so pripravili posebno ponudbo najema Premium mobilnih hišic, ki vključuje brezplačno čiščenje in najem posteljnine.

Za ostale mobilne hišice tipa Classic vam za najeme v terminu od 7.4. do 26.5. omogočajo, da boste za 7 dnevni najem plačali le najem hišice za 6 dni.