Kampa Bi Village in San Francesco vabita na aktivne počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Bi Village v Fažani nekateri že poznate, manj kampistov pa pozna kamp San Francesco, ki leži ob dolgi peščeni plaži malce pred Benetkami. V obeh omogočajo kampiranje in najem mobilnih hišic, poznana pa sta po odlični animaciji, lepi plaži, kjer je urejen dostop tudi za kužke ter bogati ponudbi bazenov.

Oba kampa sta odprta od aprila do oktobra, gostom pa omogočata dodatne popuste na kampiranje z našo Avtokampi kamping kartico. Lahko pa izkoristite Valentinovo akcijo, kjer nudijo 10% + 10% popust na zgodnje rezervacije.

Kamp Bi Village – Fažana

Velik kamp ob robu Fažane je znan po bogati dodatni ponudbi aktivnosti. Plaža v kampu Bi Village je kombinacija proda in peska, tako da je primerna tudi za manjše otroke. Imajo pa tudi tri bazene (eden je deloma ogrevan) z otroškimi igrali in manjšimi tobogani, kjer vsak dan poteka animacija. Ob morju pa poteka lepo urejena sprehajalna in kolesarska pot, ki je primerna tudi za družinske izlete.

Parcele imajo sedaj že dobro senco, saj so drevesa že visoka. Opremljena so z elektriko in vodo, seveda pa so moderno opremljeni tudi sanitarni objekti.

Na levem delu kampa so v ponudbi tudi večje družinske mobilne hišice za 4 – 6 oseb, ki so opremljene z dvema ali tremi spalnicami, parom pa so namenjene manjše suite z eno spalnico. Na voljo so tudi apartmaji in sobe.

V kampu so dobrodošli tudi kužki, katerim je na voljo tuš, imajo pasjo plažo, prav tako pa so kužki dovoljeni tudi v mobilnih hišicah tipa Standard.

V kampu Bi Village imajo številna športna igrišča, adrenalinski park in vodni park napihljivimi igrali in možnostjo najema SUP desk, kajakov, pedalinov, skuterjev na vodi, organizirajo pa tudi tečaje potapljanja.

Video iz kampa Bi Village

Kamp San Francesco - Caorle

Odličen kamp ob italijanski peščeni obali se lahko pohvali s petimi zvezdicami. Iz osrednje Slovenije je do kampa San Francesco samo 2 uri vožnje, tam pa vas čaka uživanje ob morju.

Gre za večji kamp, ki je kombinacija urejenih kamping parcel ter naselja mobilnih hišic ter apartmajev. Imajo pet bazenov, pri enem so tudi večji tobogani, športna igrišča, fitnes in center vodnih športov.

Kamp je zelo znan po odlični ponudbi za pse in ima tudi označeno pasjo plažo.

Parcele imajo dobro senco in so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, dve leti nazaj pa so prenovili vse sanitarne objekte. Številne mobilne hišice nudijo udobne počitnice za 4 – 6 oseb. Invalidnim osebam so na voljo tudi hišice s prilagojenim dostopom in drugačno notranjo razporeditvijo.

Glavna zabava poteka na peščeni plaži, kjer se vedno nekaj dogaja – omogočajo SUP deske, kajake, smučanje na vodi, surfanje, lahko pa se tudi samo sprehajate po plaži.

Lokacija kampa San Francesco je zanimiva tudi za ogled lagune v bližini kampa, kamor se lahko odpeljete tudi s kolesom, se odpravite na sladoled v bližnji kraj Caorle in seveda na ogled Benetk.

Valentinova akcijska ponudba

Izkoristite februarsko ponudbo, ko vam ob 10% popustu na zgodnjo rezervacijo parcele ali mobilne hišice omogočajo še 10% dodaten Valentinov popust.

Omogočajo brezplačno odpoved brez navedbe razlogov do 14 dni pred pričetkom počitnic.

Kamp Bi Village, Fažana – akcija 10% +10% velja do 19. februarja >>

Kamp San Francesco, Caorle – akcija 10% + 10% velja do 14. februarja >>

Video iz kampa San Francesco