Kamp Straško je prejel nagrado nemškega kamping kluba DCC

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nemški kamping klub je letos petim kampom podelil nagrade za njihovo kakovostno delo in bogato ponudbo. Med nagrajenci je tudi kamp Straško z otoka Pag.

Nemški kamping klub je eden najmočnejših evropskih kamping klubov, ki združuje 22 regionalnih in 202 lokalna kamping kluba ter 200 predstavnikov iz kamping industrije.kamp Straško Novalja

Vsako leto na turističnem in kamping sejmu v Essnu podelijo najboljšim evropskim kampom nagrade DCC Europa Preis. To nagrado podeljujejo tistim kampom, ki izstopajo po izjemni kakovosti ponudbe in storitev, ob tem pa niso tako dobro znani širšemu krogu kampistov. Po mnenju žirije so v nagrajenih kampih dojemljivi za številne novosti, ob tem pa poslušni za želje vsakega posameznega kampista.

Za leto 2013 so izbrali le 5 kampov, ki si zaslužijo to posebno nagrado. Iz Hrvaške je nagrado prejel kamp Straško iz Novalje, iz Nemčije kamp LuxOase v bližini Dresdna, iz Avstrije kamp Achensee, ki leži v kraju Achenkirch na Tirolskem, iz Italije kamp Moosbauer pri Bolzanu in iz Španije kamp Treumal iz kraja Calonge v bližini Girone.

Kamp Straško je nagrado prejel predvsem zaradi raznolike dodatne ponudbe ter odlično organizirane animacije, zato se v kampu odlično počutijo vse generacij kampistov – od družin z otroki do starejših oseb.

Več informacij o ponudbi kampa Straško dobite na njihovi spletni strani www.kampstrasko.com, kjer dobite tudi cene kampiranja in najema mobilnih hišic. Na njihovi spletni strani lahko tudi uredite rezervacijo parcel ali mobilnih hišic, lahko pa jih pokličete tudi na recepcijo kampa na tel. št. +385 53 663 381.