Kamp Stobreč vabi v Split na novoletno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Split ob koncu leta sodi med najlepše okrašena hrvaška mesta. Turiste vabi z bogatim prazničnim programom, koncerti in adventnimi stojnicami. V kampu Stobreč, ki je od centra mesta oddaljen samo 6 km, bo od 15.12. do 15.1. odprt wellness center, nudijo pa ugodne cene prazničnega kampiranja in najema mobilnih hišic.

Advent in novo leto v Splitu​

Božič in novo leto lahko letos preživite na soncu ob morju, uživate na kampiranju v odličnem kampu Stobreč in praznični ponudbi dalmatinske prestolnice Splita.

Adventne tržnice so v Splitu od začetka decembra razporejene na 6 lokacijah, praznično vzdušje pa bo trajalo vse do 6. januarja 2024. Centralni del adventa v Splitu že tradicionalno poteka na Rivi, bližnjem trgu Prokurative, kjer je tudi urejeno veliko drsališče, otroški advent pa poteka na Mertoljaku, kjer je za otroke urejeno manjše drsališče.

Za vsak dan je predviden program, ob koncih tedna pa tudi koncerti in na silvestrovo bodo v Splitu nastopili 
Doris Dragović, Grše ter Kuzma & Shaka Zulu, za otroke pa bodo pripravili novo leto ob poldne. Na novoletni dan pa bo ob lepe vremenu potekajo že tradicionalno kopanje v morju na osrednji plaži Bačvice.

​Split seveda omogoča številne oglede starega dela mesta, priporočamo pa tudi izlet v Trogir in Omiš. Celoten adventni program v Splitu in prireditve ob vstopu v novo leto dobite na spletni strani > www.visitsplit.com

Kampiranje & wellness v kampu Stobreč

Kamp Stobreč leži na južni strani Splita, s katerim je povezan tudi z lokalno avtobusno povezavo. Gre za odličen kamp, ki ima prenovljeno restavracijo, ki nudi prijeten prostor ob hladnejših večerih.

V kampu imajo tudi wellness in od 15. decembra do 15. januarja bo gostom kampa uporaba wellnessa brezplačna. Na voljo so finska, infra in bio savna, jacuzzi in fitnes.

Otroci bodo sredi zime lahko uživali na peščeni plaži, v kampu imajo tudi hišnega psa in številne muce, saj so lastniki veliki ljubitelji živali, tako da so tudi kužki dobrodošli v kampu.

Akcijska ponudba kampiranja​

Omogočajo zimsko kampiranje na urejenih parcelah ob morju, na voljo je s klimo ogrevan sanitarni objekt. Izkoristite posebne ugodnosti, ki jih za praznike nudi kamp Stobreč.

Cena kampiranja za 2 osebi, psa na parceli z elektriko je samo 20 € - akcija cena velja v primeru min 3 nočitev do 31.12., od 1.1. naprej pa bo cena 23 €.

Če pa boste v kampu bivali manj kot 3 noči, pa lahko izkoristite akcijo na Avtokampi kartico in kampirate za 23 € (2 osebi + parcela z elektriko) oz. od 1.1. naprej bo akcijska cena 27 €. Otroci stari od 5 do 12 let doplačajo 3,50 €, starejši pa 6 € na noč.

Najem mobilne hišice že od 70 €

Odločite se lahko tudi za najem mobilne hišice za 4 – 5 oseb, saj so cene zelo ugodne, hišice pa nudijo dovolj udobja, saj imajo lastno kuhinjo in kopalnico, za ogrevanje pa je tudi poskrbljeno s klimatsko napravo.

Najem mobilne hišice za 4 osebe (32m2) v decembru stane od 70 €, za hišice bliže morja pa je cena 95 – 100 €. Doplača se zaključno čiščenje v višini 35 €.

Več informacij ter rezervacije parcel in mobilnih hišic v kampu Stobreč - www.campingsplit.com