Kamp Šimuni - novosti: leseni bungalovi, otroški vrtec, letni kino in lokal na plaži

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Šimunih so za letos pripravili kar nekaj novosti, ki bodo še dodatno obogatile ponudbo tega kampa.

Za sezono 2012 so v kampu Šimuni na otoku Pagu pripravili številne novosti, ki bodo še dodatno popestrile že tako bogato ponudbo tega kampa.kamp Šimuni Pag

Prva novost je namenjena vsem tistim, ki še nimajo popolne kamping opreme oz. niso lastniki avtodoma oz. počitniške prikolice. V Šimunih so letos postavili  lesene bungalove, ki so jih poimenovali kar „Simple bungalovi“, v katerih lahko prespijo 3 osebe in so opremljeni še z lastno kopalnico ter teraso. Gostom v paketu omogočajo nočitev in polpenzion, cene tedenskega paketa za 3 osebe pa se pričnejo pri 480 evrih.

Novost je tudi otroški vrtec, ki ga bo vodila profesionalna varuška, kateri boste lahko za nekaj časa zaupali svojega otročka. V kampu imajo tudi povsem novo otroško igrišče s tobogani, trampolini in plezali, kjer vašim otrokom sigurno ne bo postalo dolgčas.

Na peščeni plaži, ki je velika posebnost kampa Šimuni, so letos postavili nov bar, kjer boste lahko uživali ob kavici in hladni pijači, ob tem pa vas bo čez dan hladil še maestral, ponoči pa boste uživali ob pogledu na zvezdnato nebo. Za filmske navdušence pa bo ob večerih na voljo tudi letni kino na plaži, kjer bodo predvajali najnovejše filmske uspešnice.

Letos so v kampu dodali tudi pravo spletno kamero, preko katere si lahko v vsakem trenutku ogledate kakšno vreme vas čaka na Pagu.

Več informacij o kampu Šimuni dobite na spletni strani kampa www.camping-simuni.hr ali pa na elektronskem naslovu info@camping-simuni.hr oz. na telefonski številki +385 (0) 23 697 441.