Kamp Caravan Park Sexten vabi na 1. Rendezvous podaljšan vikend 9. – 12. maj 2024

Datum objave
Kategorija
Statistika

Dolomiti so priljubljeni ne samo pozimi, ampak tudi spomladi, ko je v dolini že vse zeleno, na vršacih pa se še blešči sneg. V odličnem kampu Caravan Park Sexten, enem najboljših v Evropi, bo sredi maja potekalo srečanje ljubiteljev kampiranja. Pripravili so zanimiv program pohodov, uživanja v wellnessu in lokalni kulinariki.

Caravan park Sexten je kamp z vrhunsko ponudbo in nudi 5-zvezdično kampiranje v Južni Tirolski, ki vključuje tudi odličen wellness z bazenom, savnami, jacuzziji in Kneipp parkom.

Za goste imajo lepo urejene kamping parcele, dodatno nudijo tudi najem modernih lesenih hišic in romantične hišice na drevesih.

Za otroke so urejena igrala, imajo trgovino, restavracijo, picerijo, pozimi je kamp odlično izhodišče za smučanje na smučišču 3 Zinnen ali tek na smučeh, poleti pa nudi številne kolesarske in pohodniške poti znotraj narodnega parka Tre Cime.

1. Rendezvous srečanje 9. do 12. maj 2024

Prepustite se lepotam Dolomitov in izkoristite podaljšan vikend za uživanje v kampu, wellnessu, gurmanskih dobrotah in vodenih pohodih po okolici.

Na srečanje lahko pridete z avtodomom ali počitniško prikolico, omogočajo pa tudi najem suite za 2 osebi.

Srečanje se prične v četrtek okoli 18h s pijačo dobrodošlice in se nadaljuje s 4-hodno večerjo in se zaključi v nedeljo sredi dneva.

Do samega kampa je iz osrednje Slovenije slabe 4 ure vožnje, tako da se lahko odpravite že zjutraj in po poti obiščete še kakšno zanimivo lokacijo npr. kraj Lienz.

Program vključuje dva vodena pohoda z malico, popoldansko uživanje v wellnessu, 3 x večerjo, od tega v soboto gala večerja v salonu, v nedeljo pred odhodom še brunch. Čakajo vas štirje nepozabni dnevi aktivnosti, sproščanja in kulinarike v osrčju Dolomitov.

Četrtek, 9.5. – po prihodu ob 18h prijača dobrodošlice in skupna sproščena večerja ob tirolskih jedeh

Petek, 10.5. – dopoldanski voden pohod do koče Porzenhütte (0,5 – 1h), kjer bo degustacija lokalnih proizvodov, popoldansko uživanje v wellnessu, 4-hodna italijanska večerja

Sobota, 11.5. – dopoldanski voden pohod do koče Alpe Nemes (2h), kosilo, popoldansko uživanje v wellnessu, 4-hodna gala večerja

Nedelja, 12.5. – odhod iz kampa je predviden do 12. ure, da pa ne boste na pot odšli lačni, bodo pripravili še zadnje druženje ob lokalnih gurmanskih dobrotah.

Cena celotnega paket s 3 nočitvami na parceli, 3 x večerja, 1x brunch, uporabo wellnessa in 2x voden pohod z malico:

- Cena 425 € na osebo, če potujete sami in boste bivali na kamping parceli

- Cena 395 € na osebo v primeru 2 oseb na kamping parceli

- Cena 362 € na osebo v primeru 3 ali več oseb na kamping parceli

- Cena 588 € na osebo v primeru namestitve v suiti za dve osebi

Doplačilo turistična taksa, elektrika na parceli in pijača pri večerji / malici. Število udeležencev je omejeno.

Vse informacije o programu - info@premium-camper.si , rezervacije parcel in hišic direktno na bookings@patzenfeld.com ali tel.: +39 0474 710444.