Kamp Selce - Crikvenica podaljšuje sezono do 7. novembra

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iz kampa Selce pri Crikvenici so nam javili, da bo kamp odprt še mesec dni in sicer do nedelje, 7. novembra. Informacija je zanimiva tudi za krompirjeve počitnice, saj po akcijskih cenah omogočajo najem modernih mobilnih hišic.

Kamp Selce - Crikvenica je 3 km oddaljen od večje in turistično bolj znane Crikvenice do katere vodi ob morju urejena pot.

Kamp so v zadnjih letih prenovili. Uredili so nove kamping parcele in jih opremili z elektriko, vodo ter odtokom. V kampu imajo tudi bazen, ki pa bo zaradi hladnejših dni v oktobru že zaprt.

Cene jesenskega kampiranja so za 2 osebi na parceli z elektriko od 31 do 38 €, otroci mlajši od 12 let pa bivajo brezplačno. Na Avtokampi kartico nudijo 10% popust na ceno osebe v primeru min. 3 nočitev.

V bližini morja so postavili moderne mobilne hišice Adria za 4+1 osebo, ki opremljene z dvema spalnicama in dvema kopalnicam.

Mobilne hiške imajo popolnoma opremljeno kuhinjo (štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj) z dnevnim prostorom in satelitsko TV ter veliko teraso. Hišice se ogrevajo s klimatsko napravo, gostom pa je na voljo tudi brezplačen wifi. V hišicah so ob doplačilu dovoljeni tudi kužki.

Jesenski paket najema mobilne hišice od 3.10. do 7.11.

Izkoristite akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v kampu Selce, ki velja ob min. 2 nočitvah:

> Superior mobilna hišica za 4+1 osebo stane najem že od 55 €

> Premium mobilna hišica je dodatno opremljena z jacuzzijem na terasi - najem stane od 64 €

Cena vključuje najem, brisače in posteljnino, zaključno čiščenje ter dodatno še darilo dobrodošlice – steklenica penine in bon za 15% popust ob obisku kavarne Inter v Crikvenici ali na terasi hotela Katarina v Selcah ter bon za 15% popust na wellness storitve v hotelu Katarina (notranji bazen, jacuzzi, savne).

Več informacij o kampu Selce in rezervacije mobilnih hišic > www.jadran-crikvenica.hr