Kamp Porto Sole ima novo naselje mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Vrsar je priljubljena kamping destinacija, ki ima kar štiri večje kampe. Edini, ki je odprt čez celo leto, je kamp Porto Sole. Letos so v bližini morja postavili nove moderne mobilne hišice.

Kamp Porto Sole - Vrsar je ob urejenih kamping parcelah že do sedaj gostom omogočal najem dvajsetih mobilnih hišic, letos pa so postavili še modernejše mobilne hiške za 4 ali 6 oseb.

Kampiranje v bližini Vrsarja je priljubljeno, ker se turisti lahko ob večerih sprehodijo po zanimivih ulicah in si z razgledne točke na vrhu hriba ogledajo sončni zahod. V okolici so številne raznolike plaže, v sklopu FKK kampa Koversada pa je možno tudi nudistično kopanje. Urejene kolesarske poti ob morju so primerne tudi za lahkotno družinsko kolesarjenje.

Kamp Porto Sole je od centra Vrsarja oddaljen 15 minut prijetne hoje ob morju. Gostom ob dveh plažah, ki sta kombinacija prodnate, skalnate in betoniranega dela, omogoča tudi kopanje v zunanjem bazenu. Na voljo je večji plavalni bazen in manjši otroški bazen z nizko vodo. V zimskem času je gostom kampa na voljo tudi notranji bazen v sklopu bližnjega hotela Pineta.

Kampirate lahko na parcelah pod borovci ali hrasti, je pa tudi nekaj bolj sončnih parcel. Vse imajo elektriko, bolje opremljene pa tudi vodo in odtok.

Letošnja novost je ureditev naselja mobilnih hišic Superior na levem delu kampa in nekaj hišic je postavljenih tik nad prodnato plažo. Gre za 90 modernih mobilnih hišic opremljenih s velikimi terasami. Vse mobilne hiške imajo dnevni prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo, in dve kopalnici. Model Superior (35m2) ima spalnico z zakonsko posteljo in eno spalnico z dvema ločenima posteljama, model Family (44m2) pa dve spalnici z ločenima posteljama.

V kampu so psi dobrodošli, del plaže je namenjen tudi njim, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah.

Na plaži deluje potapljaški center, urejeno je otroško igrišče, v bližini recepcije pa je tudi večji teniški center s peščenimi igrišči.

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilne hišice

Kamp Porto Sole imetnikom Avtokampi kamping kartice nudi posebno ceno kampiranja:

> 18 € za 2 osebi in psa na parceli Standard v terminih 15.3. - 26.6. & 26.8. - 1.11

>10% popust na vse tipe parcel in osebe v terminih 1.3. - 10.7. & 26.8. - 31.10.

> 5% popust na parcele in osebe v terminu 10.7. - 25.8.

> 15% popust na najem mobilnih hišic za spletne rezervacije - preverite cene na - www.maistracamping.com