Kamp Polidor odprl nov wellness s savno in jacuzzijem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polidor v Funtani sodi med manjše kampe, vendar pa ga z odlično dodatno ponudbo uvrščamo med najboljše kampe na Hrvaškem. Novost v kampu je wellness s finsko savno in jacuzzijem, kar je odlično za zimsko kampiranje.

Med krajema Poreč in Funtana leži kamp Polidor, kjer prijazna ekipa skrbi, da se gostje počutijo še bolje kot doma. V zimskem času od oktobra do marca nudijo tudi pavšal, ko se kar nekaj gostov preseli na toplo.

V zadnjih letih so ob urejenih kamping parcelah postavili tudi moderne mobilne hišice Adria. Nekaj hišic ima tudi dodatno na terasi bazen z ogrevano vodo (možnost kopanja tudi pozimi) in jacuzzi, tako da gostje lahko resnično uživajo. V zimskem času so hišice ogrevane s klimatsko napravo.

V kampu so zelo prijazni do kužkov, ki so dovoljeni v mobilnih hišicah tipov Premium, Family in Villa Superior, za otroke pa imajo zanimivo notranjo igralnico s toboganom in televizijo za risanke.

Lokacija kampa je odlična za sprehode in kolesarjenje ob morju, saj od kampa poteka obmorska pot do Poreča in Vrsarja.

Romantični wellness v kampu

V sklopu kampa so konec oktobra odprli nov manjši wellness, ki je namenjen parom, zato je tudi potrebna predhodna rezervacija termina, tako da boste lahko uživali v intimi in romantičnem ambientu.

V sklopu wellnessa je finska savna, jacuzzi, aromaterapiski tuš, gostje pa dobijo tudi steklenico šampanjca, sadje in čaj. V sklopu wellnessa nudijo tudi masaže.

Izbirate lahko med 1,5 urnim paketom najema wellnessa (cena za dve osebi je 64 €) ali 2 urnim paketom najema wellnessa z vključeno masažo za dve osebi (cena za dve osebi je 128 €).

Božično - novoletno kampiranje

Lokacija kampa Polidor je zanimiva tudi za obisk v adventnem času, ko bo v Poreču od 11. decembra do 7. januarja odprta adventna tržnica. Predvsem ob vikendih bodo organizirali koncerte, na silvestrovo pa bo imel koncert Petar Grašo.

Tik ob adventni tržnici bo urejeno tudi drsališče, kjer bo na voljo brezplačno drsanje, v sklopu praznične vasice pa bodo tudi stojnice s hrano in pijačo.

Pred samim novim letom pa običajno v samem kampu pripravijo tudi tržnico lokalnih proizvodov in silvestrovanje ob poldne.

Program advent v Poreču >

Cene zimskega kampiranja in najema mobilnih hišic

Imetniki Avtokampi kartice lahko izkoristijo akcijo, ki velja od 1.10. do 29.3., ko je cena bivanja za 2 osebi 19 €, se pa doplača elektrika po porabi 0,20 kWh in taksa. Za termin novega leta je zaradi velikega interesa obvezna rezervacija.

Nudijo tudi zimski pavšal od oktobra do marca po ceni 1.100 € za 4 osebe + doplačilo elektrika in taksa oz. za 30 dni je cena pavšala 230 €.

Pomladanski pavšal 2024 v terminu od 29.3. 15.5. za 4 osebe pa stane 580 € in že vključuje tudi elektriko, doplača se samo taksa.

Cene najema mobilnih hišic se spreminjajo glede na povpraševanje in so višje za termine vikenda in počitnic. Mobilne hišice Comfort za 4 osebe stanejo že od 60 €, mobilne hišice Delux z jacuzzijem že od 81 €, mobilen hišice z ogrevanim bazenov in jacuzzijem pa že od 126 €.

Omogočajo tudi zimski mesečni najem mobilne hišice po ugodnejši ceni. V terminu od 1.10. do 29.3. je cena za 30 dnevni najem mobilne hišice tipa Comfort ali Premium za 4 osebe 980 € + doplačilo 35 € za zaključno čiščenje.

Več o kampu Polidor > www.campingpolidor.com