Kamp Polidor - kaj novega so pripravili v tem odličnem kampu v Funtani

Datum objave
Kategorija
Statistika
6056 ogledov

Kamp Polidor v Funtani zagotovo sodi med najboljše manjše kampe na Hrvaškem in tudi v celotni regiji. Vsako zimo pripravijo kakšno novost in tudi letos je tako, saj so uredili še ene manjše sanitarije, dodali vrhunsko urejen skupen prostor z žarom ter izboljšali dostopnost za invalidne osebe.

Funtana je postala pravi raj za kampiste in v neposredni bližini kraja je tudi kamp Polidor. Gre za enega prvih kampov v Istri, ki je bil odprt čez celo leto, gostje pa pohvalijo drugačen pristop do gostov, ki je zelo oseben. Za otroke so uredili igralnico s toboganom, zunanja igrala, bazen z nizko vodo in manjšimi tobogani, seveda imajo tudi sanitarije prilagojene otrokom, ki so prava paša za oči.

V zadnjih letih kamp malce povečali, tako da ima sedaj 78 kamping parcel, 8 luksuznih mobilnih hišic Adria z bazenom in jacuzzijem, 6 hišice z jacuzzijem na terasi (4 hišice z dvema spalnicama in dve s tremi) in 18 klasičnih hišic.

Ob robu kampa je tudi nekaj družinskih glamping šotorov in manjših lesenih hišic za pare.

Za imetnike Avtokampi kartice v kampu Polidor nudijo dodaten popust:

> 10% popust na ceno kamping parcele v terminu 1.1. - 30.6. in 1.9. - 31.12. ter 5% popust v terminu 1.7. - 31.8.

> 10% popust na najem mobilne hišice Comfort, Premium in Delux v terminu 1.1. - 30.6. & 1.9. - 31.12.

> 10% popust na glamping šotore in glamping hišice v terminu 1.1. - 30.6. & 1.9. - 31.12.

Popust velja v primeru min. 2 nočitev in se ne sešteva z ostalimi akcijami.

Kamp Polidor ima tudi svojo plažo, ki je sicer od kampa oddaljena 10 minut hoje, vendar pa je za goste kampa urejen brezplačen prevoz z golf avtomobilčki ali vlakcem od kampa do plaže, ki se od letos imenuje D'or Beach Club. Gostom so na voljo ležalniki, splavi s posteljami, lokal z bogato ponudbo pijače ...

Gre za plažo, kjer se predvsem ob vikendih veliko dogaja, pripravljajo dogodke in nastope DJjev.

Ob robu plaže je tudi urejen in označen del s pasjo plažo.

NOVO v kampu Polidor

Da gre za odlično urejen kamp se vidi na vsakem koraku in v ponudbo vsako leto dodajo še kakšno novost. Lani so prenovili recepcijo, uredili nove parcele in mobilne hišice z bazeni z ogrevano vodo.

Letošnja novost je nov sanitarni objekt, ki vključuje tudi skupen prosto z žarom, tako da bo to sedaj skupna točka ob večerih.

Jeseni je v planu odprtje novega wellnessa s savno in jacuzzijem.

V kampu Polidor so z dodatnimi prilagoditvami poskrbeli, da je kamp še bolj dostopen tudi za osebe na invalidskih vozičkih. Vse poti po kampu so tlakovali, uredili lažje dostope do recepcije, večnamenskega objekta, restavracije in terase za sončenje pri bazenu in uredili prilagojen wc s tušem.

Ker je do plaže, ki ima tudi urejen dostop v morje za invalidne osebe, potreben prevoz, so svoje vozilo opremili z dovozno rampo. Tako bodo vsi lahko prišli do morja in tam tudi uživali.

Več o kampu POlidor >

Datum objave
Kategorija
Statistika
6056 ogledov