Kamp Polidor ima nove kamping parcele z jacuzzijem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polidor v Funtani zagotovo sodi med najboljše manjše kampe na Hrvaškem, hkrati pa je eden redkih kampov v regiji, ki je odprt čez celo leto. Lani so odprli nov wellness, za letos pa so pripravili 5 novih kamping parcel z jacuzzijem. Izkoristite akcijske spomladanske ponudbe kampiranja z Avtokampi kartico.

Funtana je postala pravi raj za kampiste in v neposredni bližini kraja je tudi kamp Polidor. Gre za enega prvih kampov v Istri, ki je bil odprt čez celo leto, gostje pa pohvalijo drugačen pristop do gostov, ki je zelo oseben. Je tudi večkratni prejemnik nagrade Naj kamp Adria.

Za otroke so uredili igralnico s toboganom, zunanja igrala, poleti je odprt tudi bazen z manjšimi tobogani, seveda imajo tudi sanitarije prilagojene otrokom, ki so prava paša za oči.

Lansko jesen so v objektu stare recepcije odprli tudi nov wellness s finsko savno in jacuzzijem, ki ga gostje lahko najamejo za privatno uporabo.

V zadnjih letih kamp malce povečali, tako da ima sedaj 78 kamping parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom. Lani so prvič testirali parcelo s privatnim jacuzzijem, kar se je pokazalo, da je gostom zanimivo, zato so letos dodatno uredili še 5 takšnih parcel, ki jih bodo za goste odprli predvidoma 25. marca. Parcele z jacuzzijem bodo urejene na št. 6, 7, 73, 74 in 75.

Da gre v primeru kampa Polidor za odlično urejen kamp, se vidi na vsakem koraku in v ponudbo vsako leto dodajo še kakšno novost. Dve leti nazaj so prenovili recepcijo, zgradili nov manjši sanitarni objekt, ki vključuje tudi skupen prosto z žarom.

Ob prenovi so poskrbeli tudi za dostopnost do vseh objektov za osebe na invalidskih vozičkih, dodali prilagojen wc in tuš za invalide ter tudi na plaži poskrbeli za prilagojen  dostop v morje.

Ob kampiranju pa v kampu Polidor omogočajo tudi najem mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom.

Gre za moderne hišice z odlično notranjo opremo in prostorno teraso.

Najbolj so priljubljene mobilne hišice, ki so jim dali kar ime Ville in imajo privaten ogrevan bazen in jacuzzi na terasi, tako da je možno kopanje čez celo leto.

Delux mobilne hišice imajo privaten jacuzzi, so pa na voljo še hišice, kjer so dovoljeni kužki in pa klasične hišice.

Ob robu kampa je še nekaj glamping družinskih šotorov in glamping lesenih hišic za pare.

Za imetnike Avtokampi kartice v kampu Polidor nudijo posebne cene kampiranja:

> 19 € za 2 osebi, psa in parcelo + 0,20 € / kWh v terminu 1.1. do 29.3.

> 21 € za 2 osebi, psa in parcelo z elektriko v terminu 1.4. do 16.5. 

> 24 € za 2 osebi, psa in parcelo premium z elektriko in jacuzzijem na parceli v terminu 1.4. do 16.5.

Kamp Polidor ima tudi svojo plažo, ki je sicer od kampa oddaljena 10 minut hoje, vendar pa je za goste kampa urejen brezplačen prevoz z golf avtomobilčki ali vlakcem od kampa do plaže, ki se po novem imenuje D'or Beach Club

Gre za plažo, kjer se predvsem ob vikendih veliko dogaja, pripravljajo dogodke in nastope DJjev.

Gostom so na voljo ležalniki, splavi s posteljami, lokal z bogato ponudbo pijače, igrišče za odbojko, fitness ... Letos je predvidena dodatna ureditev prostora nad samo plažo, kjer je več naravne sence. Tako bo tam nastala prijetna sprostitvena cona.

Ob robu plaže je tudi urejen in označen del s pasjo plažo.

Več o kampu Polidor v Funtani > www.campingpolidor.com