Kamp Polidor - akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polidor slovi kot najboljši majhen kamp v Istri. Pripravili so akcijo kampiranja in najema mobilnih hišic, ki velja do sredine marca.

Kamp Polidor, ki je eden od treh kampov v Istri, ki so odprti čez celo leto. Gre za odlično urejen kamp z možnostjo kampiranja na urejenih parcelah in najema mobilnih hišic, glamping šotorov in lesenih hišic.

Ker so se temperature sredi februarja že povzpele na 15 ⁰C, je obisk Istre postal zanimiv tudi v februarju in marcu.

V kampu so pripravili posebno akcijsko ponudbo na zimsko kampiranje, dodatno pa so znižali tudi cene mobilnih hišk in glamping hišic. Najbolj priljubljene so mobilne hišice Delux, ki so dodatno opremljene z lastnim jacuzzijem z ogrevano vodo na terasi hišice.

V kamp Polidor rade pridejo tudi družine, saj imajo lepo urejeno notranjo igralnico, starši pa lahko izberejo masažo. Lokacija kampa  je odlično izhodišče za sprehode in kolesarjenje ob morju vse do Poreča in Vrsarja.

Akcijska ponudba kampa Polidor

Rezervirajte parcelo ali hišico po mailu ali telefonu +385 52 219 495 in izkoristite akcijske ponudbe.

Zimsko kampiranje do 15.3.

> 16 € za 2 osebi na parceli z elektriko in vodo. Otroci do vključno 11. leta in en kuža bivajo brezplačno. Glede na razpoložljivost parcel omogočajo zgodnjo prijavo in pozno odjavo. Doplačilo turistična taksa.

Strošek rezervacije parcele v višini 25 € se v zimskem obdobju plača le v terminih, ko je veliko povpraševanje - krompirjeve počitnice (30.10. - 6.11.) in novo leto ( 27.12. - 2.1.).

Mobilne hišice Deluxe za 4 osebe z lastnim jacuzzijem

Štiri mobilne hišice so dodatno opremljene z lastnim jacuzzijem, ki je postavljen na zunanjo teraso in ima ogrevano vodo.

> cena najema 56 € / noč - velja za min. 2 nočitvi v terminih do 15.3.

Cena najema vključuje posteljnino, brisače, pijačo dobrodošlice, 50% popust na masaže in zaključno čiščenje.

Mobilne hišice Comfort & Premium za 4 – 6 oseb

Mobilne hišice so ogrevane in nudijo veliko prostora – opremljene z lastno kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico in dvema spalnicama. V določenih hišicah so dovoljeni tudi psi.

> cena najema mobilne hišice 46 € / noč  - velja za min 2 noči v terminih do 15.3.

Cena najema vključuje posteljnino, brisače, pijačo dobrodošlice, 50% popust na masaže in zaključno čiščenje. Dodatno še brezplačno bivanje psa.

Glamping hiške za pare v terminu

> 26 € / noč za najem glamping hiške za 2 osebi, posteljnina, brisače, pijača dobrodošlice, 50% popust na masaže. Cena velja do 15.3. Doplačilo za zaključno čiščenje je 15 €.

Več informacij o ponudbi kampa Polidor dobite na - https://www.campingpolidor.com