Kamp Planik pri Zadru ima še proste parcele za pavšal prikolic in mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Planik Ražanac so v zadnjih letih uredili nove kamping parcele, ki so primerne tudi za pavšal oz. postavitev počitniške prikolice ali privatne mobilne hišice. Lokacija nudi številne izlete po okolici, do morja in prvih plaž pa je 5 - 10 minut hoje.

Kamp Planik leži v kraju Ražanac, ki je od Zadra oddaljen 20 kilometrov. Gre za manjši kamp, ki je urejen v borovem gozdičku. Sama lokacija kampa je od morja in urejene plaže oddaljena 700 metrov.

Gre za mirno lokacijo, ki nudi številne raznolike možnosti izletov od ogleda Zadra, do Kornatov, peščene plaže v Ninski laguni, obisk otoka Paga, za planince zanimive Paklenice in kanjona reke Zrmanje.

Trgovina je v neposredni bližini kampa, v samem kraju pa so tudi tržnica, lekarna, restavracije...

V kampu Planik so že lani dodatno uredili parcele, ki so opremljene z elektriko in vodo, za mobilne hišice pa tudi z odtokom, v planu pa je, da bo nekaj novih parcel urejenih tudi še pred sezono 2025.

V kampu Planik so pred leti prenovili sanitarni objekt, dodali manjše otroško igrišče in prostor, kjer je urejen žar. V samem kraju Ražanac je trgovina, ribarnica, restavracija in nekaj lokalov ob morju, v neposredni bližini kampa je tudi nova trgovina.

Plaže v okolici Ražanca so večinoma prodnate, če pa se malo sprehodite, boste lahko uživali na samotnih in neokrnjenih plažah, peščene plaže pa so v kraju Ljubač (5 minut vožnje) in v kraju Nin (20 minut vožnje).

Priporočamo tudi izlet do kanjona reke Zrmanje, v Paklenico in seveda stari del Zadra. Vse je tri lokacije so od kampa Planik oddaljene 30 minut vožnje.

Več informacij o cenah in pogojih pavšala v kampu Planik dobite po mailu info@planik.hr

Fotografije iz kampa Planik >>