Kamp Planik pri Zadru vabi nove pavšaliste

Datum objave
Kategorija
Statistika
1577 ogledov

Iz kampa Planik so nam javili, da so uredili nove kamping parcele, ki so primerne tudi za pavšal oz. postavitev počitniške prikolice ali privatne mobilne hišice.

Kamp Planik leži v kraju Ražanac, ki je od Zadra oddaljen 20 kilometrov. Gre za manjši kamp, ki je urejen v borovem gozdičku. Sama lokacija kampa je od morja in urejene plaže oddaljena 700 metrov.

Gre za mirno lokacijo, ki nudi številne raznolike možnosti izletov od ogleda Zadra, do Kornatov, peščene plaže v Ninski laguni, obisk otoka Paga, za planince zanimive Paklenice in kanjona reke Zrmanje.

V kampu Planik so za sezono 2022 dodatno uredili parcele, ki so opremljene z elektriko in vodo, za mobilne hišice pa tudi z odtokom. Omogočajo cenovno ugoden pavšal, ki vključuje 6 osebe:

- cena pavšala za počitniško prikolico 2.200 €

- cena pavšal za mobilno hišico 3.400 €

V primeru, da bi želeli pavšal za večje število oseb, je doplačilo 12%.

V kampu so pred leti prenovili sanitarni objekt, dodali manjše otroško igrišče in prostor, kjer je urejen žar. V samem kraju Ražanac je trgovina, ribarnica, restavracija in nekaj lokalov ob morju, v letu 2022 pa se v neposredni bližini kampa odpira še ena trgovina.

Plaže v okolici Ražanca so večinoma prodnate, če pa se malo sprehodite, boste lahko uživali na samotnih in neokrnjenih plažah. 

Več informacij o pavšalu v kampu Planik dobite na tel: +385 98 272 187 ali mailu [email protected]

Fotografije iz kampa Planik >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
1577 ogledov