Nakup mobilne hišice v kampu Planik – Ražanc v bližini Zadra

Datum objave
Kategorija
Statistika

Če bi želeli že letos imeti vikend na morju, potem je sedaj odlična priložnost z nakupom mobilne hišice za 4 + 1 osebo v kampu Planik, v kraju Ražanac blizu Zadra.

Nakup mobilne hišice - Avtokampi.si

Kamp Planik je manjši kamp urejen v borovem gozdičku nad krajem Ražanac, ki je urejen 20 km pred Zadrom v smeri otoka Pag. Kamp je od morja in urejene prodnate plaže v Ražancu oddaljen 500m, je pa v bližini še nekaj zanimivih plaž npr. peščena Ninska laguna.

Gre za miren kamp, ki je z lego nekoliko bolj zaščiten pred burjo kot prve vrste ob morju. Lokacija gostom kampa omogoča številne zanimive izlete od prej omenjene Ninske Lagune, do otoka Pag, starega dela Zadra, otoka Vir, Paklenice in Kanjona reke Zrmanje.

Trgovina je od kampa oddaljena 150m, centra kraja s tržnico, lekarno, mesnico, trgovinicami in restavracijami pa 250m.

Nakup mobilne hišice

V prodaji so štiri mobilne hišice slovenskega proizvajalca Hosekra. Gre za hišice površine 24 m2 za 4 + 2 osebo, ki imajo tudi 18 m2 nadkrite terase. Vse hiške so popolnoma opremljene s pohištvom, kuhinjsko  opremo in klimatizirane.

Vsaka hišica ima dve spalnici z zakonsko posteljo, kuhinjo z dnevnim prostorom z možnostjo ureditve dodatnega ležišča in kopalnico. Parkirišče za eno vozilo je ob sami hišici.

Hiške so v garanciji proizvajalca 15 let, garancija na belo tehniko pa je 5 let. Hiške so brezhibne z urejeno okolico in parkiriščem ob sami hiški.

Kamp dovoli oddajanje in po potrebi oz. dogovoru poskrbi za menjave gostov, čiščenje hiške, pranje posteljnine in brisač.

Cena kompleta za eno hiško s teraso postavljeno v kampu Planik in vso pripadajočo opremo znaša 45.000 €. Več na Mobilna hiška A&A ali na telefon 070 863 313 (Žan).