Kamp Pineta Fažana ima prenovljene sanitarije

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iščete kamp z veliko sence borovcev in lepo prodnato plažo? Potem preverite ponudbo kampa Pineta Fažana, kjer so cene kampiranja in najema mobilnih hišic zelo ugodne.

Med slovenskimi kampisti, ki imamo radi veliko sence na parcelah, je kamp Pineta Fažana zelo kamp Pineta Fažana - avtokampi.sipriljubljen. Konec januarja smo dobili nov cenik kampiranja ter pavšalnega najema parcel. Z veseljem sporočamo, da so cene ostale na enaki ravni kot lani, imetniki Avtokampi.si kamping kartico pa ima 5% popust na ceno osebe in parcele. Vse cene smo objavili pri opisu kampa - www.avtokampi.si/Pineta.

Veliko kampistov je zanimalo  ali bodo letos prenovili sanitarije v kampu, saj so večji sanitarni objekti že zelo stari. V kampu so deloma prenovili vse zidane sanitarne objekte, kar vključuje zamenjavo ploščic, umivalnikov, tušev, školjk in pip. Fotografije novih sanitarij objavljamo pod novico.

kamp Pineta Fažana - avtokampi.siKamp Pineta Fažana ima 159 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo ter velik neparceliran del, ki je urejen tudi na delu čisto ob morju. Osrednji del kampa ima odlično senco borovcev, manj sence pa je na delu ob morju. V kampu so v zadnjih letih prenovili recepcijo, trgovino, restavracijo, dodatno uredili otroško igrišče, sama plaža pa je večinoma prodnata.

V kampu Pineta Fažana omogočajo tudi najem mobilnih hišic agencije Adriatic Kampovi, ki so postavljene 100 do 200 metrov od morja. Gre za mobilne hišice za 4 +2 osebi dveh različnih površin 24 in 32m2. kamp Pineta Fažana - avtokampi.siVsaka mobilna hišica ima dve spalnici, eno ali dve kopalnici, dnevni prostor s kuhinjo in teraso. V mobilnih hiškah so dovoljeni tudi psi.

Cene najema mobilnih hišic so ugodne v času nizke sezone, ko nudijo določene akcijske ponudbe. Za zgodnje rezervacije mobilnih hišic do 1.2. nudijo 15%, do 1.4. pa 10% popust.

V terminih od 26.4. do 9.6. in od 8.9. do 30.9. nudijo akcijo 7=5 (bivate 7, plačate 5 noči) & 14=10, v terminih 9.6. – 30.6. in 25.8. – 8.9. pa je akcija 7=6 in 14=12. Imetniki naše kamping kartice pa imajo še dodaten 5% popust na rezervacije mobilnih hišic v terminih 26.4. - 30.6. & 15.9. - 30.9

Več informacij o kampiranju v kampu Pineta dobite na spletni strani www.pinetafazana.hr, za najem mobilnih hišic pa na www.adriatic-kampovi.hr