Kamp Park Soline v Biogradu vabi na kampiranje na odlično urejene parcele ter v mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Soline v Biogradu so za novo kamping sezono pripravili kar nekaj novosti - ob tem pa imajo še akcijo najema mobilnih hišic, ki traja do sredine junija.

Kamp Park Soline v Biogradu sodi v skupino najkakovostnejših dalmatinskih kampov. To lahko rečemo na podlagi ocen nemškega ADAC, ki je kampu prisodil najvišje ocene za urejenost parcel in za organizirano animacijo.kamp Park Soline Biograd

Kamp leži ob robu mesta Biograd, v gosti senci borovih dreves. Na več kot 700 parcelah je dovolj prostora tako za goste z avtodomi kot za tiste s počitniškimi prikolicami ali šotori.

V mobilne hišice v Biograd
V gornjem delu kampu Park Soline so postavili tudi 100 mobilnih hišic, ki omogočajo udobno bivanje do 6 osebam. Hišice so večjega tipa s površino 32m2 in po dvema kopalnicama in dvema spalnicama. Vsaka je opremljena tudi s kuhinjo, klimatsko napravo z možnostjo ogrevanja in leseno nadkrito teraso oz. velikim prostorom pred samo hišico.

Novosti v kampu za sezono 2012
Za sezono 2012 v kampu Park Soline pripravljajo nekaj novosti: uredili so novih 50 parcel za mobilne hišice, od katerih bo kar 35 namenjenih postavitvi zasebnih hišic, dodatno so kamp hortikulturno uredili, postavili dodatno razsvetljavo in odstranili lesene bungalove ki so bili v lasti čeških agencij. Pri oskrbovalni postaji za avtodome so dodatno uredili prostor za kemični wc, v parku ob recepciji pa so dodali še prostor z žarom. Dodano so uredili del med plažo in kampom, kjer je po novem lepše urejen prostor za sončenje.

AKCIJA: 10% popust na rezervacije do 16.6. 2012

Ob začetku kamping sezone so pripravili akcijo najema mobilnih hišic. Za vse rezervacije mobilnih hišic, ki jih boste opravili do 16.6. vam bodo odobrili 10% popust.kamp Park Soline Biograd


Športne aktivnosti
Vsem športnim navdušencem v Biogradu ne bo dolgčas. Tik ob kampu je urejen velik teniški center, imajo pa tudi igrišče za odbojko na mivki, balinanje, košarko in možnost najema koles. Biograd je namreč izredna lokacija za kolesarjenje, saj se lahko odpravite na izlet okoli Vranskega jezera ali pa do otoka Murter. Lahko. se s trajektom odpeljete na otok Pašman, kjer potem lahko naredite kolesarski izlet do otoka Ugljan in se preko Zadra vrnete nazaj do Biograda.


Več informacij o kampu in akciji najema mobilnih hišic dobite na spletni strani www.campsoline.com