Kamp Olea - Novalja je podaril kampiranje za 4 osebe

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Olea je povsem nov kamp na otoku Pag, ki je bil odprt v letu 2020 in se lahko pohvali z odličnimi ocenami gostov. Odlična urejenost, mirna lokacija in plaža primerna tudi za otroke so prednosti tega kampa.

V nagradni igri je kamp Olea podari 3 kamping nočitve za 4 osebe. Pod novico objavljamo ime srečnega nagrajenca.

Kamp Olea - odlična izbira za mirne počitnice

Če iščete pravo lokacijo za uživanje ob čistem morju, potem bo kamp Olea prava izbira. Odprt je od aprila do oktobra, na terasastih parcelah pa je z večine lep pogled na morje in prekrasne sončne zahode.

Otroci bodo tukaj uživali v naravni animaciji - lovili bodo ribe, se potapljali, iskali školjke in rakovice, najmlajši pa bodo uživali v manjšem zalivu, kjer je tudi nekaj mivke.

Na voljo ne okoli 200 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom, kar je še posebej dobrodošlo za goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami. V kampu nimajo mobilnih hišic!

Moderne sanitarije omogočajo varno kampiranje, letos bodo v bližini parcel ob morju dodali še ene manjše sanitarije, tako da ne bo gneče.

Že lani so na plaži uredili lokal, letošnja novost pa bo restavracija, kjer boste lahko uživali ob ponudbi lokalne hrane.

Na plaži sta dva zaliva - eden prodnat, drugi pa kombinacija peska in mivke, tako da se lahko zabavajo tudi najmlajši kampisti. V kampu so dobrodošli tudi kužki.

2 osebi kampirata že za 18 €

Izkoristite akcijo na Avtokampi kamping kartico:

> 18 € je cena nočitve za 2 osebi in psa z vključeno parcelo in elektriko v terminih 2.4. - 30.6. & 1.9. - 10.10 + bivate 7, plačate 6 nočitev oz. 14=12

> 10% popust na ceno osebe in parcele v terminu 1.7. - 31.8.

Več informacij o kampu Olea na otoku Pag > www.oleacamping.com

Nagradna igra - ime nagrajenca

Nagrado - 3 kamping nočitve za 4 osebe v sezoni 2021 prejme:

Primož Rehberger - Naklo

Nagrajenec bo o pravemu nagrade obveščen po elektronski pošti. Čestitamo!