Kamp Odmoree - izkoristite akcijo kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Če bi letos radi kampirali v majhnem in lepo urejenem kampu, potem je že sredi meseca maja odprt kamp Odmoree prava izbira. Vrhunsko urejen kamp z le enajstimi parcelami in štirimi mobilnimi hišicami.

Eden najboljših majhnih kampov na Hrvaškem

Kamp Odmoree leži v vasici Rtina na pol poti med Pagom in Zadrom. Kamp leži tik nad prekrasno plažo, ki je kombinacija peska in proda, tako da je zelo primerna za majhne otroke. Na plaži ni nikoli gneče, ima pa kamp tudi manjši bazen z ogrevano vodo, tako da je kopanje možno vse od maja do oktobra.

Počitnice v kampu Odmoree priporočamo vsem, ki imajo radi mir, urejen kamp in ne preveč gostov na enem mestu. Uživate lahko v prijetnem lokalu ob bazenu in s pogledom na morje, se sprehodite do sosednjih plaž ali pa uživate v senci kar na svoji parceli.

Lokacija je zanimiva tudi za lastnike čolnov, saj v kampu nudijo privez .

Gostom nudijo devet kamping parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom, dodatno pa imajo še dve malo bolj sončni parceli za šotore.

Ob kampiranju nudijo tudi najem mobilnih hišic za 4+2 osebi, ki imajo prekrasen pogled na odprto morje in lepe sončne zahode.

Dodatno imajo v osrednji zgradbi, kjer je tudi recepcija in moderno urejene sanitarije, na voljo tudi nekaj sob v sklopu hostla.

Na plaži je urejeno igrišče za odbojko na mivki, nudijo tudi možnost priveza in najema čolnov. V kampu nudijo tudi najem čolna in privez čolna.

Iz kampa je do Zadra je dobre pol ure vožnje, prav tako tudi do mesta Pag in nacionalnega parka Paklenica. Za ljubitelje voženj z rafti ali pa SUP deskami pa priporočamo obisk kanjona reke Zrmanje.

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišk

Izkoristite akcijsko ponudbo in za počitnice v sezoni 2020 rezervirajte parcelo ali mobilno hišico v kampu Odmoree.

Imetnikom Avtokampi kamping kartice nudijo posebno ceno - 20 € za 2 osebi in psa na parceli z elektriko v terminih 1.1. - 7.6. & 12.9. - 31.12, v glavni sezoni pa je 5% popust na kampiranje. 

Na najem mobilne hišice čez celo sezono nudijo 5% popust.

Dodatna akcija na mobilne hišice v terminu 15.5. - 7.6. - cena najema hišice samo 40 € velja za manjše oz. 54 € za večje modele mobilnih hišic.

Več o kampu Odmoree - Rtina >>