Kamp Njivice ima novo ime Aminess Atea Camping Resort

Datum objave
Kategorija
Statistika

Turistično podjetje Aminess iz Novigrada je razširil poslovanje tudi na kamp in hotele Njivice na otoku Krku, ki bodo po novem delovali pod skupnim nazivom Aminess.

Prva sprememba bo v imenih, tako da je stari kamp Njivice preimenovan v kamp Aminess Atea Camping Resort, naselje glamping vil Marbera Flora Green Villas se po novem imenuje Aminess Gaia Green Villas, hotel Beli Kamik je postal Aminess Magal Hotel in hotel Jadran ima sedaj ime Aminess Veya Hotel.

Po novem skupina Aminess vključuje tri kampe (dva v Novigradu in enega na Krku), vile v Njivicah ter šest hotelov (dva v Novigradu, dva v Njivicah, enega na Pelješcu in enega na Korčuli).

S pripojitvijo kampa in hotelov Njivice v družino turističnih objektov Aminess želijo prenesti uspešne prakse delovanja in še povečati prepoznavnost na tržišču. Osnovni Aminessov slogan je »Odnosi, ki trajajo« s katerim se želijo posvetiti vsakemu gostu, ob tem pa vlagati v zaposlene in njihovo izobraževanje ter skupinsko delo. Vse te vrednote se bodo sedaj trudili prenesti tudi na novo destinacijo na otoku Krku.

Spisek Aminess kampov:

> Aminess Maravea Resort - Novigrad ****

> Aminess Sirena - Novigrad ****

> Aminess Atea Camping Resort ****

Kamp Aminess Atea Camping Resort – ex kamp Njivice

Kamp leži na začetku otoka Krk, kjer je urejenih nekaj več kot 400 kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo. Ob parcelah so urejeni tudi trije sanitarni objekti, zadnji je bil odprt letos in sodi med najbolj moderne na Hrvaškem.

Kamp je odprt od aprila do novembra. Letos je sice rmalce čudno leto in najprej je bilo rečeno, da bo kamp odprt smao do 18. 10., sedaj pa so javili, da bo odprt tudi za krompirjeve počitnic deo 1.11.  V sklopu Aminess kampov bo med jesenskimi počitnicami odprt še kamp Aminess Sirena v Novigradu, ki omogoča kampiranje in najem mobilnih hišic.

Gostom kampa Aminess Atea omogočajo tudi najem mobilnih hišic. Najbolj prestižne so hišice v prvi vrsti ob morju, ki so opremljene z lastnim bazenom, na voljo pa je tudi nekaj večjih hišic opremljenih s tremi spalnicami.

Samo nekaj 100 m od kampa je v bližini morja urejeno naselje modernih vil - Aminess Gaia Green Villas. Gre za atraktivno oblikovane in opremljene hišice z velikimi steklenimi površinami za 2 – 6 oseb. Nekatere hišice imajo na strehi dodatno urejeno teraso.

Plaža v kampu je raznolika - prodnati zalivi, skalnati del, napihljiva igrala, možnost najema kajakov in SUP desk, lahko pa se pohvalijo tudi z lepo urejeno pasjo plažo. Za otroke je v gornjem delu na voljo manjši bazen in veliko igrišče z igrali in plezali.

Več o ponudbi kampa Aminess Atea Resort >>