Kamp Njivice - fotogalerija in video posnetek rekonstrukcije kampa

Datum objave
Kategorija
Statistika

Sredi maja smo obiskali kamp Njivice in naredili nekaj fotografij kampa in zaključnih del.

V kampu Njivice na otoku Krku so letos pripravili drugi del rekonstrukcijskih del v kampu, ki so jih z ureditvijo nekaj kamping parcel in postavitvijo mobilnih hišic pričeli že lani.kamp Njivice Krk
Najnovejše fotografije in video posnetek smo naredili 17. maja 2012, ko so bile nekatere mobilne hiške že postavljene, dokončuje pa se renovacija sanitarnega objekta in kamping parcel.

Tako potekajo še zaključna dela na ureditvi 150 novih parcel, ki so velike okoli 120 m2  in so vse opremljene z elektriko, vodo, odtokom, priključkom na satelitsko televizijo in brezžičnim dostopom do interneta.

V tem delu kampa so tudi popolnoma rekonstruirali sanitarni objekt, ki  bo urejen po najvišjih standardih nemškega ADAC. Sanitarije bodo talno ogrevane in bodo vrhunsko opremljene - vsako stranišče bo imelo lastno ventilacijo, predelne stene bodo zidane, posebne kopalnice za otroke in invalide...

Na delu novih kamping parcel bodo tik ob morju uredili sodoben lokal z ležalniki in ob njem uredili otroško igrišče. Ob morju so podrli 35 starih parcel in na tem mestu uredili 600 metrov plaže, ki je po novem kombinacija drobnega peska in proda in je precej bolj primerna za družine z otroki, ki so do sedaj imeli le manjši košček peščene plaže. Po celotnem kampu so zasadili več koz 6.000 rastlin.

Dodatno so na delu nad recepcijo in pod njo uredili 80 parcel namenjenih postavitvi mobilnih hišic, od katerih jih bo najemu namenjenih 20. Le te so postavljene v treh vrstah tik ob morju. Tako je iz vsake hišice mogoč pogled na morje. Mobilne hišice bodo tipa Shellbox Tavolara površine 32 m2, ki so opremljene z dvema spalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in dvema kopalnicama. Pred vsako hišico je tudi urejena pokrita lesena terasa z ležalniki. Seveda ima vsaka hišica tudi svojo klimatsko napravo.
 
Najnovejši zemljevid kampa Njivice si lahko ogledate tudi na tej povezavi: plan kampa Njivice 2012.

Objavili smo tudi najnovejši cenik kampiranja, najema mobilnih hišic in pavšalnega najema parcel za kamping sezono 2012, ki si ga lahko ogledate na povezavi kampa Njivice.