Kamp Menina odpira hiške in vabi na silvestrovanje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zgornjo Savinjsko dolino so v začetku avgusta dolete poplave, ko je bilo veliko škode tudi v kampu Menina. Po štirih mesecih dela bodo 15. decembra ponovno odprli kamp in najprej omogočili najema hišic in silvestrovanje v kampu. Klasično kampiranje na parcelah bo možno predvidoma od maja naprej.

V kampu Menina je bilo v zadnji mesecih veliko postorjenega na ureditvi parcel, čiščenju in prenovi hišic, urejale so se brežine na reki Savinji.

Praznične dni in tudi silvestrovanje boste v kampu Menina lahko preživeli v njihovih hišicah, saj bodo odprli bungalove, eko hiške in dveh glamping brunaricah.

Vse hiške so ogrevane, nekatere imajo tudi lasten jacuzzi oz. je gostom na voljo tudi eko spa prostor z jacuzzijem, finsko in infra savno ter masažnim stolom.

NOVO - do pričetka glavne sezone 2024 bodo v kampu Menina postavili še dodatnih 15 mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom.

V kampu je odprta tudi restavracija, kjer diši po domačih dobrotah in odličnih picah, novost v ponudbi pa je tudi Mozirska koča na Golteh. Od 1. decembra je namreč ekipa kampa Menina prevzela v upravljanje to kočo, tako da vabljeni vsi ljubitelji planin, da se oglasite pri njih. Tudi v Mozirski koči bo potekalo silvestrovanje.

Nekaj prazničnega dogajanja so pripravili tudi v Rečici ob Savinji, kjer bo 15.12. otroke obiskal Božiček, 26.12. pa bodo v vasi Dol-Suha pripravili žive jaslice.

Cene za kampiranja in najema hišic v letu 2024 ostajajo nespremenjene, za imetnike kamping kartice pa bo ob odprtju parcel ponovno na voljo akcijska cena, ko bosta 2 osebi lahko kampirali že za 27 €.

Več o kampu Menina > campingmenina.com, rezervacije na tel. 051 219 393.