Kamp Menina – Black Friday ponudba najema hišic v sezoni 2021

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Menina v Savinjski dolini sodi med tiste kampe, kjer rečemo, da bodo gostje lahko uživali v aktivnem dopustu. Za Black Friday so pripravili akcijsko ponudbo najema hišic in 50% popust na vožnje s kajaki po Savinji.

kamp Menina - Savinjska dolina

Kamp Menina je celo leto odprt kamp, ki leži ob reki Savinji in nudi številne možnosti športnih aktivnosti od raftinga do voženj s kajaki, kolesarskih in pohodniških izletov, adrenalinskega parka in voženj po jeklenici – zipline visoko nad kampom. V zimskem času je odlično izhodišče za smučanje na smučišču Golte.

Otroci so v Menini navdušeni, ker se vsak dan nekaj dogaja. Najmlajši uživajo na odlično opremljenem otroškem igrišču, se vozijo z gokart vozili na nožni pogon ali pa s starši igrajo mini golf. Malce starejši pa že gredo na adrenalinski park, zipline, na plezalno steno in s SUP deskami po jezeru.

V Menini je tudi restavracija, kjer pripravijo lokalne dobrote, na voljo pa so tudi klasične jedi od zrezkov do pic.

Cene kampiranja za 2021 in akcijsko ponudbo na Avtokampi kamping kartico (2 osebi kampirata za 18 €) si oglej na - www.avtokampi.si/kampi/kamp-menina

Black Friday akcija – rezerviraj zdaj, uživaj do konca junija

Ob kampiranju na urejenih parcelah v kampu Menina omogočajo tudi najem mobilnih hišic in lesenih glamping hišic. Za rezervacije narejene do 27. novembra nudijo poseben paket, ki ga lahko potem izkoristite od 8. januarja do konca junija 2021.

Paket črni petek vključuje:

-    2 nočitvi v hišic v kampu Menina za 4 osebe + končno čiščenje

-    Adrenalinski park za 2 odrasli osebi in 2 otroka

-    1 x večerja za celo družino (2+2)

-    doplačilo turistična taksa​

Redna cena paketa 290 € - akcija črni petek akcija 160 € - mogoče je tudi plačilo s turističnimi boni (140 € se plača z boni za nočitev , 20 € pa z gotovino za športne aktivnosti)

Akcija za vožnje s kajaki po Savinji:

Izkoristite črni petek akcijo, ki bo na voljo samo 3 dni od 27.11. do 29.11., ko boste lahko kupili bon za vožnje s kajaki (sit on top) s 50% popustom. Cena vožnje samo 25 €, možnost koriščenja od marca do julija in od septembra do konca leta 2021.

Rezervacije tudi po telefonu na 051 219 393 ali po spletu na - www.campingmenina.com >>