Kamp Medveja – neokrnjena narava, kilometrska plaža, šport in zabava

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Medveja, ki je od Opatije oddaljen le 8 km, bodo letos postavili nove mobilne hišice. Oglejte si ponudbo in akcijo zgodnih rezervacij.

Si prestavljate popoln dopust: narava, mir, morje, prodnata plaža v ozadju, črički ob sončnem zahodu, vi pa za svoje prijatelje na terasi pripravljate žar zabavo. In to samo uro in pol kamp Medveja Opatija - najem mobilnih hišicvožnje od osrednje Slovenije, na vzhodni strani Istre, v kampu Medveja, ki je od Opatije oddaljen le nekaj minut vožnje. Kamp leži na stiku Učke in Kvarnerskega zaliva, v prekrasnem zalivu, v katerem se je po legendi kopala tudi grška čarodejka Medea, po kateri naj bi kraj tudi dobil ime.

Nove Premium mobilne hišice
Kamp Medveja se od letos ponaša  z novimi velikimi Premium mobilnimi hišicami površine 32 m2, ki bodo še dodatno popestrile ponudbo v tem kampu. Gre za hišice slovenskega proizvajalca Polymobil, ki so prepoznavne po barviti zunanjosti in sredozemskemu stilu.

Vsaka hišica je klimatizirana in opremljena z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom s satelitsko televizijo, brezžičnim internetom ter leseno zunanjo teraso z žarom.

Za goste v mobilnih hišicah bo poskrbljeno skorajda kot vkamp Medveja Opatija - najem mobilnih hišic hotelu – posteljnina in končno čiščenje sta že vključena v ceno najema, imajo pa tudi možnost polpenziona v njihovi restavraciji. Družine, ki bodo do 1.6. 2012 rezervirale svoj dopust v njihovih mobilnih hišicah, bodo razveselili z brezplačno večerjo - "pico dobrodošlice". V kampu Medveja so izredno fleksibilni glede samih rezervacij, saj ni potrebno plačati nobene akontacije, prav tako pa tudi nimajo omejitve glede minimalnega števila dni bivanja.

Urejene kamp parcele
V kampu Medveja imajo od skupnih 326 kamping mest urejenih 124 parcel, ki so opremljene z elektriko in vodo. Štirje sanitarni objekti so bili v zadnjih letih obnovljeni, urejen je kemični wc in oskrbovalna postaja za avtodome. Po celotnem kampu deluje brezplačen brezžični internet, za vse goste brez računalnika pa imajo na recepciji postavljeno tudi internet točko. Za otroke je urejeno otroško igrišče, animacija pa bo organizirana v času glavne sezone.

Sonce, čisto morje in lepa plaža?
Turistični kraj Medveja je poznan po vsem tem, predvsem po res prekrasnem prodnatem zalivu, kjer imate možnost najema ležalnikov in senčnikov, športnih rekvizitov ali pa kar sredi plaže pod baldahinom uživate v masaži. Ta del Istre vam omogoča tudi številne poti za cestno in gorsko kolesarjenje in pa pohodniške ture. Ker pa na dopustu ne gre brez zabave, bodo letošnje poletje za goste kampa Medveja pripravili poletne glasbene večere, ki bodo potekali ob torkih, četrtkih in nedeljah, otroški animacijski program pa bo organiziran ob sredah, petkih in sobotah. Enkrat mesečno bo organizirana tudi velika „kamping veselica“.

V Medveji pa ne boste ostali lačni in žejni. Čez celo leto imajo v regiji veliko kulinaričnih specialitet, od špargljev v aprilu in maju, iz katerih najraje pripravljajo specialne omlete – fritaje, do junijskih lovranskih češenj in iz njih narejenega peciva do jesenske specialitete lovranskih maronovo. Čez poletje pa seveda ne gre brez svežih rib in škampov, ki so po nekaterih govoricah tu najbolj okusni.

Obiščite kamp Medveja in raziščite zakaj so že grške boginje izbrale to takrat malo ribiško vasico, ki je danes postalo turistični biser vzhodne Istre.

Več informacij o ponudbi kampa Medveja ter rezervacije parcel in mobilnih hišic lahko opravite kar na njihovi spletni strani www.liburnia.hr ali pa jih pokličite na tel. št. njihovega rezervacijskega centra +385 51 710 444.